Mål for undervisinga Norsk Eg kan fortelje om ørkenen. Eg veit at nokon ord skrivast med e for æ. Eg kan skrive desse orda rett: er, der, her. Matematikk.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
UKEPLAN FOR 3. KLASSE UKE mars 2015
Advertisements

Velkommen til foreldremøte!
UKEPLAN FOR 3. KLASSE UKE 20 og mai 2015
Lekseplan for 4.trinn uke 22 og 23
Uke nov.- 20.nov. Ord å forklare: Tro Vi utforsker bibelen. Hørt i 2.klasse: Arkene er jo like tynne som servietter…
Velkommen til foreldremøte. Timeplan Timefordeling Elevene går inn Felles spisetid kl Lærere som er inne i klassene Norsk6 Matte4 Samfunn2.
V ELKOMMEN TIL FORELDREMØTE og samarbeid på Bore skule.
Velkommen til foreldremøte 6.klasse. Klassestørrelse  6.klasse: 18 elevar  7.klasse: 7 elevar.
Uke mars Verdiord: Lydighet Vi holder på å lære oss gitargrepet D i musikk. Da kan vi spille «Ro,ro, ro din båt og «Fader Jakob».
3.KLASSE VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE. VAKSNE I KLASSEN: Renate Furenes: Kontaktlærar Norsk, matematikk, engelsk, Andreas Mikalsen: Gym Anne Molla: Musikk.
Uke 9 27.feb- 4.mars Uke 9 27.feb- 4.mars Verdiord: Tålmodighet.
Uke 3 18.jan.- 22.jan. Verdiord: Sannhet. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Norsk/ matte Uteskole Samling Stasjon er Lunsj Engelsk Samf.fa g Matte.
Ukeplan for 1. trinn Uke september – 02. oktober 2015.
Uke Norsk: Jeg kan lese og skrive en oppskrift og følge den. Matte: Jeg vet hvo mange minutter det er i hel, halv og kvart time. Jeg er.
Uke Norsk: Jeg kan beskrive gjenstander og personer med et klart og tydelig språk, muntlig og skriftlig. Matte: Jeg kan forklare et kalenderår,
Velkommen til foreldremøte. Agenda Presentasjon En vanlig uke i 1.klasse Lese- og skriveopplæringen Regning Engelsk Lekser Vennegrupper Praktisk informasjon.
Uke Norsk: Jeg kan skrive beskjeder med mottaker, avsender og et tydelig budskap. Matte: Jeg vet hva sirkellinje, diameter, radius og sentrum.
Ordenselevar: Ronja og Rebekka Veke 22Vekeplan Veke 22 Vekeplan FagLæringsmål. Du skal læra: Norsk Rettskriving. Multimodale tekstar. (Bilete og tekst)
UKE 3 PLAN FOR 1.KLASSE 18. – 22. januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Norsk Samling 2 Norsk Gym 3 Matte Engelsk Matte 4 K&H Musikk Samfunns fag.
Velkommen Foreldremøte 3. trinn Regning: Minner om viktigheten av automatisering. Vi har jobbet mye med dette på skolen, men ser likevel at.
Uke Norsk: Jeg er en god eventyrforteller. Jeg kan kjennetegnene på et eventyr og vet hva som er undereventyr og dyreeventyr. Matte: Jeg.
Uke 45 2.nov.- 6.nov. Ord å forklare: Tro Data på stasjon er kjempegøy. Vi øver på å logge på/av, og jobber med kjekke matte og norsk spill.
Velkommen til foreldremøte. Agenda Presentasjon Lenden - ressurssenter En vanlig uke i 1.klasse Lese- og skriveopplæringen Regning Elevens arbeidsmiljø.
Her er et minne fra 1.klasse Nedenfor et minne fra 2.klasse Verdiord: Fred Verdiord: Fred Uke juni- 23.juni. Uke juni- 23.juni.
Skole/hjem samarbeid 3.trinn. Lekser Tilpasset opplæring (nettsider o.l) To leksepermer – Norsk og matte – Engelsk Husk å levere lekser: – Engelsklekse:
UKEPLAN FOR 4. KLASSE UKE aug.-11.sept
Mål for undervisinga Norsk Eg nyttar BO-blikk til å orientere med i teksten før eg les. Eg kan om ord der å blir skrive som o. Matematikk Eg kan rekne.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE. VAKSNE I KLASSEN: Ann Helen Tveit: Kontaktlærar Norsk, matematikk, engelsk, naturfag, samfunnsfag, KRLE, musikk, gym. Andreas.
Mål for undervisinga Norsk Eg kan skrive desse orda rett, og bruke dei når eg skriv: Sør-Afrika, graskar, butikken, graut. Matematikk Eg kan finne forskjellen.
Uke nov.- 4.des. Uke nov.- 4.des. Ord å forklare: Håp Ord å forklare: Håp.
Mål for undervisinga NorskEg veit kva BO tyder. Matematikk Eg kan skrive tala i rekkefølgje. Engelsk Eg kan forstå og bruke desse engelske frasene om skule.
Vel møtt!.  155 elevar dette skuleåret, 81 elevar på småtrinnet og 74 elevar på mellomtrinnet  Rundt 18% framandspråklige  Fleirkulturell skule  17.
Arbeid på skulen Norsk Tekstskaping, finskrift, grammatikk. Vekas mål: - Vurdera og samanlikne eigne og andre sine tekstar. -Beskriva språk og språkbruk,
Mål for undervisinga Norsk Eg brukar BO-blikk til å orientere meg i teksten før eg les. Eg kan skrive dette lureordet rett : det. Matematikk Eg kan lage.
«Kommunikasjon og tekstskaping»
VEKE 39 Vekesong: Eventyrvisa Mål for undervisinga Time Måndag Tysdag

«Kommunikasjon og tekstskaping»
VEKEPLAN FOR 1.KLASSE VEKE 34
Tur til biblioteket i Knarvik
Lekseplan for 5.trinn uke 35 Mandag 24. august – fredag 28. august
Arbeid på skulen Norsk Matte Engelsk Samf. Fag Naturfag KRLE
UKEPLAN FOR KLASSE 1C UKE 39-40
Foreldremøte rød.
Fellessamling i Storstova Fellestur til Eventyrskogen med 1.-4.kl Mat
Velkommen!.
Velkommen til foreldremøte
Veke Vekesong: Try everything Time Måndag Tysdag Onsdag Torsdag Fredag
VEKE 46 Vekesong: Vestlandet Mål for undervisinga Time Måndag Tysdag
TRIVSELSVEKA 1.TRINN VEKE 39
STORFORELDREMØTE
UKEPLAN FOR KLASSE 1C UKE 44-45
Forventingar til foreldre frå skulen
UKEPLAN FOR KLASSE 1C UKE 50-51
UKEPLAN FOR KLASSE 1C UKE 8-9
Velkommen til foreldremøte
Tjødnalio skule Ved 6. og 7. trinn
VEKEPLAN for 3. klasse HEIME VEKE 46 MÅL
Referat frå foreldremøte
Les litt i leseuniversboka hver skoledag
Les litt i leseuniversboka hver skoledag
  Foreldremøte 1D 05.September 2018.
Velkommen til nytt skoleår
juni MAN TIRS ONS TORS FRE Målet kans UKE 23 Norsk:
Arbeid på skulen Norsk Matte Engelsk Samfunnsfag Naturfag KRLE
august Kontaktinfo: MAN TIRS ONS TORS FRE UKE 34
2.-6. september Bursdager MAN TIRS ONS TORS FRE UKE 36
Velkomen til foreldremøte for 2. trinn
Klassemøte 9b trinn Høsten 2019.
6. årssteg - veke 19 MELDINGAR TIL HEIMEN Sund Glesnes skule
Utskrift av presentasjonen:

Mål for undervisinga Norsk Eg kan fortelje om ørkenen. Eg veit at nokon ord skrivast med e for æ. Eg kan skrive desse orda rett: er, der, her. Matematikk Eg veit kva addisjon og subtraksjon tyder. Engelsk Eg kan fortelje om nokre av mine familiemedlemmar på engelsk. T.d I have a mum, this is my little sister. Sosialt mål Eg er med på å gjere friminutta gode for meg sjølv og dei andre på skulen. VEKE 45 Vekeinfo -La meldeboka liggje open i meldemappa om de har melding. -Fredag 11.november er det planleggingsdag. Det blir verken skule eller SFO denne dagen. -Vi er no godt i gang med elevsamtalar, og etterkvart vil de få innkalling til utviklingssamtale. Denne kjem i meldemappa. -Minner om at dei som ikkje har levert skjema med førebuing til elevsamtale, må gjere det snarast. -Denne veka vert det to lesebestillingar: måndag, og onsdag. -Vi held fram med leikestopp. -Eirin er litt tilbake på skulen frå denne veka. Det er framleis dei kjente vaksne og faste vikarar som vil vere i klassa. -Sebastian R har sin siste dag i 2.klasse på Leiknes skule tysdag Vi kjem til å sakne han i klassa, og vi ynskjer han lukke til vidare på ny skule. Time MåndagTysdagOnsdagTorsdagFredag Lyttering Norsk Lyttering Norsk/ Musikk Lyttering KRLE Lyttering Stasjonar Planleggings- dag Norsk Mat Matematikk Mat Norsk Mat Stasjonar Mat Matematikk Kroppsøving/ Samfunnsfag K&H Norsk Skuleslutt kl ! Engelsk Praktisk matematikk Klassemøte Leiknes skule, Leiknesvegen 117, 5915 Hjelmås, Tlf kontor: , Skulemobil: Heimeside: Kontaktlærarar: Tlf.: og Tlf.: Vekesong: Langt å gå Lekse til tysdagLekse til onsdagLekse til torsdagLekse til fredag Lesebestilling Zeppelin s. 40 Lesebestilling Zeppelin s. 41 Lesebestilling Zeppelin s. 42 Leksefri Matematikk: Multi oppgåvebok s Engelsk: Repeter gloser om familien (mum, dad, sister, brother, baby) og øv på å fortelje om familien din på engelsk: I have a mum. I have a dad. I have…

Langt å gå Klovner i kamp Ååå det er langt å gå, og hvem vet om vi kommer i mål? Det trengs mer enn en kubbe for å lage et bål så kom og gå sammen med meg. Ref: Ååå det er langt å gå, og hvem vet om vi kommer i mål? Det trengs mer enn en kubbe for å lage et bål så kom og gå sammen med meg. Si meg, hvordan spiser man en hval? En bit av gangen Hvordan spiser man en elefant? En bit av gangen Hvordan gå på beina til Nepal? Et skritt av gangen. Det kanke gå galt, bare man har trua på at det går bra Men så hender det at for selv de beste menneskenene at det som før var lett og spennendene har plutselig blitt et skrekk og skremmendene Det er da man trenger sine beste vennenene Ref x 2 Du tror det ikke kan skje (Ja, ja, ja) At livet blir snudd opp ned (Ah, ah, ah) men når du minst venter det (yeah, yeah, yeah) skjer det, som ikke skal skje (Ah, ah, ah. løp løp løp) Og du må vise hva du har har har om du har hva det tar ar ar om du ikke flykter, og ikke svikter men tenner lykten og trosser frykten Ref x 2 Syng sammen med meg på min sang hvis din vei blir for lang. Yeah, for mine beste menn er mine bestevenner det er dem man trenger, når dassen brenner Så klapp i henda, klapp i henda og syng denne sangen med meg (Fyr) Ref x 3 HEY!