Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mål for undervisinga Norsk Eg kan skrive desse orda rett, og bruke dei når eg skriv: Sør-Afrika, graskar, butikken, graut. Matematikk Eg kan finne forskjellen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mål for undervisinga Norsk Eg kan skrive desse orda rett, og bruke dei når eg skriv: Sør-Afrika, graskar, butikken, graut. Matematikk Eg kan finne forskjellen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Mål for undervisinga Norsk Eg kan skrive desse orda rett, og bruke dei når eg skriv: Sør-Afrika, graskar, butikken, graut. Matematikk Eg kan finne forskjellen. Engelsk Eg kan fortelje om nokre av mine familiemedlemar på engelsk. T.d: i have a mum, this is my little sister. Sosialt mål Eg er med på å gjere friminutta gode for meg sjølv og dei andre på skulen. VEKE 44 Vekeinfo -La meldeboka liggje open i meldemappa om de har melding. -Denne veka vert det ei lesebestilling til heile veka. Hugs å lese kvar dag. -Vi opplever mykje uro rundt leikar som elevane har med heimefrå. Vi vil derfor ha «leikestopp» inntil vidare. Vi bed om at ingen har med private leikar til skulen. -Som eit tiltak for å få elevane med i leik i friminutt ynskjer vi å ha leikegrupper i delar av friminutta, slik vi har hatt tidlegare. Elevane «melder seg på» ein aktivitet før dei går ut til første friminutt. Denne aktiviteten er dei med på første del av første friminutt. Vi håpar dette vil føre til mykje positivt samspel. -Eirin har vore borte sida haustferien, og er her heller ikkje neste veke. Det har vore inne ulike vikarar, men det er kvaksne som elevane kjenner frå før. Ta kontakt med Malene om det skulle vere noko. Time MåndagTysdagOnsdagTorsdagFredag 08.15- 09.25 Lyttering Bokbuss Norsk Lyttering Norsk/ Musikk Lyttering KRLE Lyttering Norsk Lyttering Vekeprøve Norsk 09.50- 10.55 Norsk Mat Matematikk Mat Norsk Mat Stasjonar Mat Uteskule Mat 11.30- 12.20 Matematikk Kroppsøving/ Samfunnsfag K&H Stasjonar Skuleslutt kl. 12.15! 12.30- 13.15 Engelsk Praktisk matematikk Klassemøte Leiknes skule, Leiknesvegen 117, 5915 Hjelmås, Tlf kontor: 56 37 50 38, Skulemobil: 99 49 42 92 Heimeside: www.lindas.kommune.no/leiknes-skule Kontaktlærarar: Eirin.Lie.Saetre@lindas.kommune.no Tlf.: 97 07 69 38 og Malene.Nordnes@lindas.kommune.no Tlf.: 41 22 12 06 Vekesong: Langt å gå Lekse til tysdagLekse til onsdagLekse til torsdag Lesebestilling Zeppelin s. 36 Lesebestilling Zeppelin s. 37 Lesebestilling Zeppelin s. 38 Lesebestilling Zeppelin s. 39 Matematikk: Multi oppgåvebok s. 22-23 Norsk: Zeppelin arbeidsbok stavskrift s. 19 Engelsk: Repeter gloser om familien: mum, dad, sister, brother, baby

2 Langt å gå Klovner i kamp Ååå det er langt å gå, og hvem vet om vi kommer i mål? Det trengs mer enn en kubbe for å lage et bål så kom og gå sammen med meg. Ref: Ååå det er langt å gå, og hvem vet om vi kommer i mål? Det trengs mer enn en kubbe for å lage et bål så kom og gå sammen med meg. Si meg, hvordan spiser man en hval? En bit av gangen Hvordan spiser man en elefant? En bit av gangen Hvordan gå på beina til Nepal? Et skritt av gangen. Det kanke gå galt, bare man har trua på at det går bra Men så hender det at for selv de beste menneskenene at det som før var lett og spennendene har plutselig blitt et skrekk og skremmendene Det er da man trenger sine beste vennenene Ref x 2 Du tror det ikke kan skje (Ja, ja, ja) At livet blir snudd opp ned (Ah, ah, ah) men når du minst venter det (yeah, yeah, yeah) skjer det, som ikke skal skje (Ah, ah, ah. løp løp løp) Og du må vise hva du har har har om du har hva det tar ar ar om du ikke flykter, og ikke svikter men tenner lykten og trosser frykten Ref x 2 Syng sammen med meg på min sang hvis din vei blir for lang. Yeah, for mine beste menn er mine bestevenner det er dem man trenger, når dassen brenner Så klapp i henda, klapp i henda og syng denne sangen med meg (Fyr) Ref x 3 HEY!


Laste ned ppt "Mål for undervisinga Norsk Eg kan skrive desse orda rett, og bruke dei når eg skriv: Sør-Afrika, graskar, butikken, graut. Matematikk Eg kan finne forskjellen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google