WEB BOOKING INSTRUKSJONER. OPPRETT EN WEBPROFIL Klikk Logg inn trykk på Bli medlem. Fyll i dine personlige opplysninger og velg fortsett. Har du et Nordic.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Reisefot På Gir oversikt og sikrer deres rutiner.
Nedlasting av apper på Apple
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Hvordan lager du en konto?
Slide 1 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre.
Trådløs telefon 7921G (side 1 av 2)‏ Normalvisning Hvilestilling Normalvisning: •Telefonnummer til den som er logget på vises •Valget Fører til Tjenester/Menyvalg.
Veiledning for firmakunder
1 Slektsforum Et nettbasert forum hvor man kan få hjelp til slektsforsking.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
Foresattepålogging Du velger Foresatte Foreldremøte Adresse:
Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Kommer ikke inn i Læringsportalen 
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Opprett et nytt dokument. I mottakerfeltet skriver du navnet på kontaktpersonen brevet er adressert til. Dersom kontaktpersonen i virksomheten ikke er.
Gå inn på denne internettadressen:
Fasttelefon (1/2) Beskrivelse 1 Håndsettlampe Lyser ved anrop, eller ved ny talemelding 2 Telefonskjerm Viser følgende: tid og dato pålogget telefonnummer.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Eksempelet forutsetter at pasient allerede er valgt.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
Booking av flyreiser med avtalekode på www. norwegian
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Reservasjonen er fullført
Informasjon om bestilling av rom til avtalepris hos
ETwinnings vårkampanje Logg inn på skrivebordet.
1 Registrere deg med brukerkonto (engangsjobb) Skal du få tilgang til kurs, må du først etablere en brukerkonto. Klikk på ”Registrer deg”
Online Påmelding via Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
Pålogging til Intrum Web uten java
Registrere bruker på MinIdrett
Mobilnummer Bypass-code applikasjon Loggin for første gang
Reiseregning Eystein Hansen Foto: Peter Hamlin.
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Liv- og pensjonstjenesten demo Liv- og pensjonstjenesten Gå til Klikk på ”Logg inn” Logg inn med BankID utstedt.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
Starte systemet Bruker får tilgang til innlogging i systemet ved å klikke på applikasjonens ikon under startmeny, eller ved å klikke på en applikasjon.
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Bruk av TrioWeb uten å være Trio bruker Kort introduksjon
Kort innføring i Trio Web
Web booking instructions
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
HVORDAN logge på MY LCI.
Gå til – Klikk på «lag konto».
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Brukermanual Min Idrett
Utgiftsrefusjon Hver dag sendes det ut en e-post til de godkjennere som har nye oppgaver i sin innkurv. Du bruker utgiftsrefusjon når du har hatt utlegg.
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

WEB BOOKING INSTRUKSJONER

OPPRETT EN WEBPROFIL Klikk Logg inn trykk på Bli medlem. Fyll i dine personlige opplysninger og velg fortsett. Har du et Nordic Choice Club medlemskap, følg i stedet instruksjonene under punkt tre. Er du allerede Nordic Choice Club medlem, Logg inn på Min side og logg inn med dine innloggingsopplysninger til Nordic Choice Club. Dersom du har glemt passordet ditt, klikk på Glemt passord, fyll i kontaktdetaljer og om du ønsker å få nytt passord tilsendt pr mail eller sms. Gå in på

LEGG TIL EN BEDRIFTSAVTALE Logg inn på Min side Klikk på det lille ikonet. Under Legg til avtale skriver du inn avtalenummeret ditt og klikker deretter på pilen.. Når du har tastet inn avtalenummeret blir du spurt om det er OK at andre personer i samme bedrift kan gjøre bookinger for deg. For å kunne legge til en avtale til din profil må du svare JA på dette. De eneste opplysningene dine kolleger vil få tilgang til er ditt for- og etternavn. Din bedriftsavtale er nå registrert. Når du skal booke overnatting og gjør et søk, vil du kunne velge avtaleprisen på venstre side Din Bedrifts

1.Logg inn på din profil. 2.Gjør et søk på Hotellsøk. Fyll i destinasjon, dato, hotell og Søk. 3.Velg type rom og klikk Fortsett. 4.Du får nå spørsmål om du ønsker å booke til deg selv eller for noen andre. 5.Legg inn opplysningene til personen du booker for. 6.Et kredittkortnummer kreves som garanti for bookingen. Rommet trenger ikke å belastes dette kortet, og det kommer heller ikke til å debiteres i bestillingsøyeblikket. 7.Du som booker får alltid en bekreftelse etter gjennomført bestilling. BOOK OVERNATTING TIL KOLLEGER

KVITTERING PÅ ET HOTELLBESØK Ved behov kan du få en kvittering tilsendt etter ditt hotellbesøk. 1.Gå inn på Min side. Under Tidligere bookinger søker du det aktuelle hotellbesøket. 2.Velg: Be om kvittering. Hotellet kontaktes og sender kvitteringen til deg.