Konverting av videofil Nedlasting av klient, installasjon og konfigurasjon, bruk NBBF/Dommerkomiteen 2010.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av apper på Apple
Advertisements

Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Dette er en PowerPoint-presentasjon
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet,
v/Tormod Engebu, IKAVA KDRS 13. november 2013
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
HVORDAN LAGE GODE WORD-DOKUMENTER
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
Brukerveiledning for gruppeledere
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Tilpasset fremvisning i PowerPoint
Arrangørseminar 26. August 2012 ResultatService ved Roar Smidt
Hvordan laste opp tankekart til Itslearning via iCabMobile?
Webprogrammering (LO113A) 1 Kom i gang med PHP. Webprogrammering (LO113A) 2 Mål  Installere Apache og PHP  Konfigurasjon av Apache og PHP  Forstå samspillet.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Dokumenter og arkivering
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Legge inn bilder på Lindås IL sider Unngå bilder på Hovedside, dersom du må, bruk bredde mindre enn 100 punkt Denne veiledning viser det å legge inn eget.
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Brukerveiledning til NHOs PowerPoint-mal
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
wordpress.com tumblr.com blogger.com 123-BLOGG.
BabelBank barnevern Avstemming i Agresso av personsensitive utbetalinger fra barnevernet/Familia Informasjon og opplæring mandag 16. desember 2013.
 Pålogging  Hva må du kunne (IKT)  Brukergrensesnitt og vindushåndtering  Min datamaskin  Filbehandling – bruk av utforsker  Nettsøk.
Programmering i Java versjon januar 2005 Kun til bruk i tilknytning til læreboka ”Programmering i Java” skrevet av Else.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
IcabMobile Ingvar Lygren.
Manual for skoleavis i 6. klasse
Mars 2008 Ole Husby Nettlesere. Nettlesere finnes På Windows-PC-er på Mac’er på Linux på mobiltelefoner og forskjellige andre steder også.
Gå inn på denne internettadressen:
Sqlite Et lite eksempel på en SQL- database. SQL kan startes på ulike måter Kommandolinjeversjon or Windows –Programmet må innstalleres Hentes fra
Byggesak Trinn for trinn.
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Elektroniske filformater til brukerne. Bruksområder Info-hefter Skjemaer Tabeller …
Programmering i Java versjon desember 2002 Kun til bruk i tilknytning til læreboka ”Programmering i Java” skrevet av Else.
Bilderedigering i forskjellige programmer På kurset gjennomgår vi bilderedigering i Microsoft Picture Manager. Det fins mange programmer man kan bruke.
Fjernstyring av PCer med NTRconnect Svein/ALEPH brukermøte 2007.
Publisering på verdensveven Kursdag 2 VÅFF, våren 2002.
Publisering på verdensveven Kursdag 1 VÅFF, våren 2002.
Publisering på verdensveven Kursdag 3 VÅFF, våren 2002.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
RService 7.50 Registrering av dommere i RService Innføring av dommerrapportering i RService Noen forbedringer.. Sletting av alle resultater i en pulje.
Hovedprosjekt 59 Nettverk med Linux filserver og terminalserver ved Orkdal vgs.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
Huawei E5776 Brukerveiledning
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Prosjekt 52E Installasjon, konfigurasjon og bruk av System Management Server 2003.
Gatekunst.
Eksamen med begrenset Internett-tilgang Råd og tips til sentralgitt eksamen våren 2015.
Hjemmekontor Ole Kristian Holseth
Mads Lomholt (usit/sas/lipk) Windows 7 i pxe-installasjon Ny "knapp" for OS, ellers alt som før.
Nytt arkiv for laug, komiteer, representantskapet og styret Felles plass for referater og bilder.
Lenken til Fronter finnes nederst på mf.no. Logg inn med din MF-brukerkonto. Brukernavn og passord genereres etter første gangs semesterregistrering og.
Enkel dokumentering i en wiki IKT for 4A på Sagdalen Strømmen, © 2007 Øystein Gran Larsen,
Datakortet – Modul 3 Word 2003, Kap Modul 3.
Kom i gang med Python Pål Hellesnes SYSTEMUTVIKLER
Måling av fargetall med spektrofotometer:
Redigering av videofil
Tilpasse «framhevet bilde» i paint
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Brother’s Keeper Anne Grete Mensen.
Programmering av EV3.
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

Konverting av videofil Nedlasting av klient, installasjon og konfigurasjon, bruk NBBF/Dommerkomiteen 2010

Nedlasting av klient Gå til og velg Download, deretter aktuelt operativsystem (Mac OS eller Windows)

Nedlasting og konfigurering av klient Dersom din nettleser stopper nedlasting av filen må du klikke på den gule linjen og velge ”Download File” og deretter ”Run” i dialogboksen som åpner seg. Filen er på ca 4,7 Mb. Godkjenn deretter lisensbetingelser m.m. og installer programmet i den foreslåtte mappen på din maskin.

2. Velg ”source” og klikk på DVD/VIDEO_TS folder og deretter den aktuelle VIDEO__TS mappen du har din kamp liggende i og trykk ”OK”. Vent på at filene leses inn før du gjør noe mer. 1. Klikk på ”browse” i ”Destination” og velg navn og plassering for de nye MP4-filene”

3. Når navn, source og outputsettings (MP4) er klare trykker du på ”Start”-knappen på menylinjen. Programmet tar et DVD- kapittel for seg slik at man må gjenta prosessen for hvert kapittel i originalen. Kapitlene er VOB-filer i VIDEO_TS mappen og er vanligvis mye større enn alle andre filer.

4. Systemvinduet som starter indikerer fremdriften på konverting av det første kapittelet. Når denne er ferdig er det klart for å konverter neste kapittel.

5. Velg neste ”title” (sourcefil/kapittel), sjekk at filnavnet også endrer seg samtidig. Trykk start igjen og fortsett til alle kapitler er konvertert.

Du har nå et antall mp4-filer som kan lastes opp til FTP-serveren (se egen brukerveiledning) eller brukes i redigeringsprogram (se egen brukerveiledning) for å klippe ut situasjoner eller sette merkelapper (”tags”) på ulike situasjoner. Med dette filformatet blir det mye enklere å klippe ut situasjoner, filene blir mindre og raskere å laste opp/ned og evalueringsarbeidet blir enklere. Vi oppfordrer alle til å konvertere DVD-opptak til mp4-filer på denne måten. Benytt gjerne annen programvare enn Handbrake bare resultatfilene blir like bra. Se basketballdommer.com for flere tips til programvare under toppmenyen ”Info/Programvare”.