Lys til verden 2015/2016 Årets tema: Disse mine minste …  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Barn er veivisere for oss til.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Sprell levende 4.mai 08.
Advertisements

Barnet som gave og oppgave
Leir-genial trosopplæring
Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014
Religionskritikk Forbanna religion!!!!!.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
En tjenende kirke Guds kjærlighet til alle mennesker og alt det skapte, virkeliggjort gjennom liv og tjeneste Visjonen for Den norske kirkes diakonale.
Kurs for nye bosettings-kommuner Oslo 3. juni 2010
Brasil bilde 1 Presentasjon:
UNICEF.
Barnefattigdom – Hva er det og hva kan vi gjøre med det? Barne- og ungdomskonferansen 2006 Gardermoen 1/11 Tone Fløtten, Fafo.
Cary C K Huang Er utnevnt til RI President-E for perioden Han tiltre 1/ Forretningsmannen Gary C K Huang, har vært medlem av Taipei Rotary.
Utdanning for utvikling Utdanning gir mange ringvirkninger Her følger noen: Send ADRA til 2468.
Sør-Afrika KFUM Tensing
Styrket fellesskap Første samling 20. oktober 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Takk for i kveld.
”Jeg har ikke gjort leksene mine-min mor fikk kreft i går” Hvem ser og hvem tar ansvar når barn blir pårørende? Randi Værholm, spesialrådgiver i Kreftforeningen.
Velkommen til lysmesse
Lys til verden 2009/2010  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus.
Lys til verden 2008/09 6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus kjent.
Velkommen til ettårssamling
Lys til verden 2010/2011  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus.
Ein intelligent quiz! Fasiten ligger i kommentarfeltet til hver enkelt slide.
”Elena var ung og forelsket og gledet seg til å møte kjærestens familie…
10 ideer for hvordan du kan være med å forandre verden sammen med ADRA (ADRA = Adventist Development and Relief Agency)
Frikirkens misjonsarbeid i 2012
Kjell Erik Øie Statssekretær
Takk for din nåde, Gud. Takk for din nåde, Gud.
Lys til verden 2013/2014 Årets tema: Forfulgt tro  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Kristne blir forfulgt for sin tro i mer.
Lys til verden 2014/2015 Årets tema: Misjon og demokrati  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Vi har feiret grunnlovsjubileet.
Et kunnskapsbasert barnevern Innlegg på regional barnevernskonferanse, Hell Kjell Erik Øie Statssekretær
DRØMMMEN GÅR MOT VIRKELIGHET! Vær med å utvikle Martin Luther College Bangladesh !
Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre.
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
”Du skal få en dag i mårå...” Faglig forum for kommunalt flyktningearbeid sin landskonferanse 2007 Kjell Erik Øie Statssekretær
Utenforskap Et nasjonalt problem som må løses lokalt.
Bibelen til Kina 1. Bibler til Kina 2 Bibelen: Tidligere en forbudt bok 3.
De nye slaverutene jenter blir solgt hvert år, fra Nepal til andre land, som India.
ALLEMED. Agenda 1.Velkommen og mål 2.Hva gjør vi allerede for å inkludere? 3.Hva vil vi forbedre? 4.Hvilke første skritt kan vi ta? 5.Avslutning.
Stemmer fra Gaza - Gi oss arbeid og kontakt med verden! En av Norsk Folkehjelps partnere på Gaza-stripen er General Union of Cultural Centres. GUCC gir.
 Konflikten mellom Israel og Palestina.  CA 6 Mill. Jøder blir drept under 2. VK  Stor sympati for jødene etter 2. VK  Enighet om at jødene skulle.
Kristine Aksøy Leder av seksjon for barn, unge og trosopplæring Kirkerådet.
Hva er egentlig en menighet -og hva er vår oppgave.
«Det dere gjorde mot én av disse mine minste søsken, har dere gjort mot meg» (Mt 25,40). «Fra ord til liv» April 2016.
De glemte barna i den forfulgte kirke. Over hele verden lider barn fordi de følger Jesus.
ALLEMED Drammen ALLEMED FILM - Utstyr.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
MALI.
De nye slaverutene.
Kjell Erik Øie Statssekretær
Sommerly barnehage Plan fadder
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Håndball mot homohets ”Ytringer kan skade”
THAILAND.
Menighetsavtaler smm Status pr jan
ETIOPIA.
Lys til verden 2016/2017 Årets tema: Urfolk
Bibler til Kina Bibeldagen 2011
I deler av Nord-Afrika er det svært krevende å være kristen.
Hvordan du ser på mennesket, både deg selv og andre.
Lys til verden 2017/2018 Årets tema: Nåden – ikke til salgs
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Vær med å utvikle Martin Luther College Bangladesh !
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Psykisk helse.
Menighetsavtaler samarbeid menighet og misjon
Lys til verden 2018/2019 Årets tema: Klimarettferdighet og «grønne» misjonsprosjekter 7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros bispedømme.
GUTTOGJENTE.NO Veiledning om kropp og følelser, sex og samliv ut fra et kristent livssyn guttogjente.no.
Utdanning er nøkkelen til livskvalitet, bærekraftig utvikling og håp.
MIDTØSTEN.
SMM 25 år 955 menigheter i Den norske kirke har gjennom SMM-samarbeidet bl.a. bidratt til at:
Utskrift av presentasjonen:

Lys til verden 2015/2016 Årets tema: Disse mine minste …  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Barn er veivisere for oss til Guds rike  Mange barn opplever manglende omsorg og kjærlighet, vold og krenkelser  Men Jesus sier: Hindre dem ikke! Forakt dem ikke! Før dem ikke på avveie! ( Matt )

ECUADOR Tamboskolen er en god, kristen skole som verdsetter indianer- kulturen. Mange barn har foreldre som har emigrert til USA. Normisjon har vært med og bygge opp skolen. MALI Omskjæring av unge jenter er tradisjon. Det Norske Misjonsselskap støtter en lokal organisasjon for å endre praksis.

VIETNAM Utdanning er nøkkel til å komme ut av fattigdom. Misjonsalliansen jobber med diskriminerte og marginaliserte grupper. EGYPT Mamma Maggie driver et stort arbeid for barna på «søppelfjellet» i Kairo. Stefanusalliansen er prosjektets kanal til Norge. ISRAEL Vold og mishandling av mindreårige er utbredt i deler av det israelske samfunnet. Israelsmisjonen tilbyr et tilfluktssted.

KINA Der funksjonshemmede ikke får tilbud eller utfordringer gir Areopagos nye muligheter for mange barn og deres familier NEPAL Mange barn og ungdom blir hvert år solgt til sexindustrien i India. HimalPartner jobber for at jobbmuligheter kan få unge vekk fra trafficking.

Takk for at du tenner lys i verden