STAVANGER 10-12. FEBRUAR 2012 MILLENNIUM CUP SPONSOR.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
”Spillerutvikling i fokus”
Advertisements

SANDAR IL Sponsorprogram for 2009.
Sponsordugnad Sandar IL – mars Våre utfordringer •Vanskelige økonomiske situasjon •Dugnadsbasert klubb fra 2009 •Cupene krever mye ressurser •Forventer.
B-72 ønsker alle hjertelig velkommen til NM FOR JUNIOR OG ELDRE JUNIOR FEBRUAR 2013 Lørenskoghallen.
”Laget med størst aktivitet på Nordmøre”. Strategi Styrker (Strength)Svakheter (Weakness) Muligheter (Opportunities)Trusler (Threats) 1.Engasjement.
Nord-Østerdal skyttersamlag BREDDE og sportslig utvikling. Sikkert/sosialt/sporty/synlig (De 4 S’er)
ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april Norges Ishockyforbund arrangerer i samarbeid med Event Travel tur til Ungarn i april.
Velkommen til BM Wulfsberg Cup
Velkommen til foreldremøte Håndball Jenter 2005
Strindheim håndball Elite
A-LAGET 2008.
 Fair Play Emblem. Hva gjør Emblem I.L  Foreldrevett regler deles ut på alle hjemmekamper.  Fair Play hilsen før og etter kamp.  Mot Klubb fra Våren.
Fotball for ungdommen Høyreklikk for “full screen”. Bruk entertasten for å komme videre.
1 • Informasjonsmøte Lyngdal cup LYNGDAL CUP
Til dere som bor i nærheten av Styrimarka Kartet på innsiden av folderen er en gave til dere fra Styri Vel - som har bekostet utgivelsen av kartet.
J/g 11 år -3 omganger. j/g 11 år – 3 omganger •Region Øst kommer med et nytt spill tilbud for denne klassen. •Kampene vil bli spilt over 3 omganger.
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
13. – 15. oktober Hva er RYLA? RYLA (Rotary Youth Leadership Award) er et seminar om ledelse. RYLA arrangeres av Rotary og er et tilbud til unge.
Vi håper og tror det kommer 4-5
Store Bergan Fotball - en Fair Play klubb -.
Mini- og småbasket arrangement Nora Hindar
Mikro, mini- og småbasket cup
Nye ishaller - status. Ishockey er en regional idrett i Norge..og anleggsmangel er vår fremste begrensning INNLEDNING  Vi må ha mer istid  Vi må ha.
Bli medlem i ”Nordstrand Håndball”
SESONGEN MÅL FOR KLUBBEN HBBKs hovedmål for sesongen og for årene fremover, er rekruttering. Vi ønsker at enda flere unge skal oppdage gleden.
Våg Håndball Kjøreplan Junioravdeling.
Spiller-/foreldremøte høst -14 Med blikk for de beste og rom for alle.
Skap et godt idrettsmiljø i klubben din - Gjennomføres av trener eller leder For utøvere.
Velkommen til foreldremøte Håndball Jenter 2005
Mulighet for Sponsorer -Klubben med Miljø- Reistad IL trenger inntekter for å ha et best mulig tilbud til dine barn. Hallreklame reduserer behovet for.
HK Trøgstad 97 Strategiplan.
1 Stavanger Tennisklubb Et av Rogalands største og sterkest voksende idrettslag Sportslig utvikling 2008.
Informasjonsmøte i HSK 9. November 2010 Vidar A.T. Thorsen Leder Haugesund Svømmeklubb Haugesund Svømmeklubb.
Foreldremøte 6 mars 2014 / SS1. Opplegg Foreldremøte 6 mars 2014 / SS2 Avreise fredag ettermiddag (avhengig av kampprogram) Felles middag (grill) fredag.
Foreldremøte G00 16.Oktober Agenda Visjon for årgangen Trenere, lagledere og SU rep. Sportsplan - foreløpige planer (trening, lag, cuper, etc.)
ALTATURNERINGEN NORD-NORGES STØRSTE IDRETTSARRANGEMENT Altaturneringen har i over 30 år vært en kulturell og idrettslig begivenhet uten sidestykke.
- Region Midt-Norge Aksla IL tilbyr håndball og fotball trening.
Stjørdals-Blink Fotball Informasjon Krav og forventninger.
Fossum Fotball jenter 2001 Sesongen Fossum Fotballs Føringer Sportsplan Retningslinjer for barnefotball Hospitering.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Bli medlem i ”Nordstrand Håndball” fra Ballskolen til Elite !
Velkommen til oppsummeringsmøte for Viking jente og gutte knotte lag, 5-10 år ( )
FAIR PLAY. Fair Play - et ansvar for hele fotballfamilien - spillere, trenere, ledere, foreldre, publikum og media Troms Fotballkrets er blant Nord-Norges.
NORDSTRAND IDRETTSFORENING Foreldremøte Team
Follo HK Damer inviterer til håndballakademi for jenter født 2004, 2003, 2002 og Lever og drømmer du håndball? Da er dette tilbudet noe for deg.
Invitasjon til Jæren Sparebank Cup 2016 (Klepp Cup) Turneringen spilles helgen april på Klepp Stadion.
Flest mulig - lengst mulig - best mulig Foreldremøte J07 høst 2016 Agenda for møte Presentasjon av trenerteam Mål for sesongen sportslig og sosialt Treningstider.
Motivasjonsmiljø i ungdomsidretten
Oppstartsmøte National ballskole
Bli samarbeidspartner med Charlottenlund sportsklubb Junior
Klubben for alle med fotball i sitt hjerte!
IDDA HOCKEY KRISTIANSAND.
Dommere – en viktig del av cupen
29. juli – 5. august 2017 Informasjonsmøte 6. april 2017 Rolfshallen
Miniputt turnering for jenter og gutter 7 og 8 år
Foreldremøte G
Presentasjon for spillere og foreldre
NORDSTRAND IDRETTSFORENING
Mal/info foreldremøte
Spiller-/foreldremøte høst
VELKOMMEN! Sportsklubben Herd
Velkommen og agenda.
Velkommen og agenda.
”Flest mulig - lengst mulig - best mulig!”
IL SKJALG Virsomhetsplan.
Spiller-/foreldremøte høst
Hvordan skal fremdriftens NBF-organisasjon fungere?
Vår skole på Fornebulandet
Markedsdagene i Bogstadveien
under- og undredag! Kom og bli med på Undring Jesu under Natursti
Utskrift av presentasjonen:

STAVANGER FEBRUAR MILLENNIUM CUP SPONSOR

Lyst å bidra? Ditt selskap som sponsor i Millennium Cup Stavanger 2012? Viking Hockey og Siddis Hockey bygger videre på fjorårets Millennium Cup suksess, og inviterer også i år til cup for Millennium klassen (2000/U12). I fjor deltok lag fra hele Norge, og allerede i år har cupen vokst seg til å være Norges største turnering for årsklassen, og en av de større i Skandinavia. Neste år vil vi ha ytterligere kapasitet når vi kan presentere fire isflater på rekke i Siddishall området. I år kommer deltagerlag fra minst 4 nasjoner for å oppleve idrettsglede i byen vår Motivasjonen med cupen, er gleden av å møte en ”videre krets” av lag, lag som man ikke møter "til vanlig", være med å sette Stavanger regionen på hockeykartet og som reisemål, samt å la oss motivere av de nye ishallene til å skape en skikkelig internasjonal turnering for årsklassen. Cupen skal tilby gode opplevelser, på og utenfor is, der man får møte folk med felles interesser fra flere deler av landet og utlandet. I tillegg til det sportslige, så vil det være åpningsshow, hockeyfest, ferdighetskonkurranse, besøk av Oilers spillere mm. Årets turnering vil også være åpningen av de nye ungdomshallene i Stavanger. I årets turnering vil blant annet følgende lag delta: EVHS Jurmala (Riga, Latvia), Amar Jets (København, DK), Flemingsberg (Stockholm, SVE), Skedsmo, Jordal, Holmen, Tønsberg Vikings, Rosenborg/Tiller, Bergen IHK, Lyderhorn (Bergen), Nærbø Farmers, Siddis, Viking med flere. Det vil være kamper fra fredag ettermiddag til godt utpå dagen på søndagen. Mange håpefulle barn kommer for å oppleve turneringen i Stavanger. Noen har spilt her før, for andre vil det være første besøk. Disse utøverne vil også ha med seg en rekke trenere, ledere og foreldre, og som vi skal gi et godt inntrykk av byen vår. Lagene vil være innkvartert på skole i nærheten, og alle måltidene vil bli inntatt i kafeteriaen (VIP'en) i Siddishallen. Tilreisende lag blir hentet og brakt til flyplassen. Foreldregruppene i Viking og Siddis jobber dugnad for å få cupen til å gå rundt, men vi er også avhengig av sponsorer for å kunne gi en best mulig cup for barna. Defor ønsker vi ditt selskap med på sponsorsiden.

Hva får vi som sponsor/bidragsyter? I tillegg til synlig sponsorat mot arrangørklubbene Viking og Siddis her i Stavanger, så vil man være synlig for klubbene og alle tilreisende foreldre - som en god sponsor av barneidrett. ● Dere vil bli profilert på turneringens hjemmeside og i kampprogrammet ● Del av «Sponsor-veggen» hvor lagbilde og premieutdeling skjer ● Sponsorene takkes over høyttaleranlegget for sitt bidrag til å kunne skape denne turneringen - minst en gang på fredagen, to ganger på lørdagen og en gang på søndagen i alle tre hallene. ● Sponsorene vil være synlig på kommunikasjon til klubbene i forkant. ●...og ikke minst – GLEDEN AV Å BIDRA! Sponsorer er hjertelig velkomne til å henge opp banner/reklame i forbindelse med cup'en. Skulle man ønske å sponse spesielle aktiviteter eller ytterligere profilering, tar vi gjerne en prat rundt det. Ser fram til å høre fra dere, og nøl ikke med å ta kontakt hvis noe er uklart, trenger avklaringer eller ytterligere informasjon med mer.. Håper dere har lyst til å bidra til at dette blir Norges beste barneturnering i ishockey lag fordelt på minst 4 nasjoner kommer – kommer dere? På vegne av Millennium cup Stavanger Med Sportslig Hilsen Viking Hockey & Siddis Hockey