Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Gruppeøving 21.januar Agenda Hva er en FRUST og hva skal vi med den? Hjemmeoppgaver –Finn en FRUST, finn en løsning –Utfør en markedsundersøkelse.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Gruppeøving 21.januar Agenda Hva er en FRUST og hva skal vi med den? Hjemmeoppgaver –Finn en FRUST, finn en løsning –Utfør en markedsundersøkelse."— Utskrift av presentasjonen:

1 Gruppeøving 21.januar Agenda Hva er en FRUST og hva skal vi med den? Hjemmeoppgaver –Finn en FRUST, finn en løsning –Utfør en markedsundersøkelse

2 Hva er en FRUST? Produkt som leter etter marked? vs Marked som leter etter produkt?

3 Løsningen på et problem som mange er frustrert over kan være en forretningsidé! Løsninger som fører til økt effektivitet –Bomringen –Trailderdekk Fruster i fremtiden? Trender? Faith Popcorn FRUST (“pain”)

4 Hjemmeoppgave 1 Steg 1) Finn en FRUST! Intervju noen om deres (intervjuobjektets) arbeidssituasjon! Steg 2) Finn løsning på problemet! Forretningsidé Presenteres neste gang, maks 3 min. på plastikk. Send Frust på mail innen 30. jan. Grunnlag for alt videre arbeid frem mot eksamen – gjør det ordentlig!

5 Hjemmeoppgave 2 Finn størrelsen i penger for et gitt produkt –Norge? –Verden? Tre viktigste aktører? Vokser markedet? Kilder? 2-3 pers. pr. gruppe 2-4 foiler, maks 5 minutter Send status på mail 30. januar –Navn på dere i gruppen –Hvilket case dere jobber med Velg mellom: –PDA –Energy Bar –Langrennski


Laste ned ppt "Gruppeøving 21.januar Agenda Hva er en FRUST og hva skal vi med den? Hjemmeoppgaver –Finn en FRUST, finn en løsning –Utfør en markedsundersøkelse."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google