Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nucliomega Nucleomega er en naturlig kilde for viktige næringsstoffer, som man vanligvis får i seg ved å spise fisk. Produktet er rikt på DNA og DNA -sammensetninger,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nucliomega Nucleomega er en naturlig kilde for viktige næringsstoffer, som man vanligvis får i seg ved å spise fisk. Produktet er rikt på DNA og DNA -sammensetninger,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Nucliomega Nucleomega er en naturlig kilde for viktige næringsstoffer, som man vanligvis får i seg ved å spise fisk. Produktet er rikt på DNA og DNA -sammensetninger, Omega-3 fettsyrene EPA og DHA, naturlig Q10, proteiner/aminosyrer og essensielle mineraler og vitaminer. Produktet er 100 % naturlig marint materiale uten noen tilsetninger, konservering eller farge. Nucleomega er utviklet og produsert i Norge. Nucleotider: - Styrker immunsystemet - Øker opptaksevnen - Positiv virkning på mage og tarmfloraen - Fordelaktig effekt på lever- og kolesterolnivå - Kan påvirke stoffskiftet for fett i hjernebarken og dermed påvirke læreevnen Radix Radix dioscorea er et standardisert ekstrakt fra roten av Dioscorea Villosa også kalt Yamsrot. Roten på denne planten inneholder virkestoffet diosgenin. Forskere mener at Diosgenin kan hjelpe til å stimulere produksjonen av blant annet DHEA og Progesteron. Progesteron er viktig for normal fortplantningsevne og har betydning for sterk og normal benbygning. Yamsrot har lang tradisjon som et naturlig middel for blant annet å lindre PMS symptomer og dempe overgangsplager hos kvinner. Harald Vøllestad, reflexolog, har benyttet produkter fra Shine i over 6 år, og kan trygt anbefale disse produktene som daglig tilskudd, til bruk opp mot idrett, Trening og annen form for aktivitet. Produktene fra Shine har en meget god virkning, og inneholder de beste råstoffer for å få til et godt preparat. I sin tid som Reflexolog har Harald behandlet idrettsutøvere, vanlige mannen og kvinnen i gata, og eldre mennesker, og hatt meget gode resultater. Fotballspilleren Erik Pedersen er en kjent profil som i tillegg til behandling også ble frisk ved å bruke Shine sine produkter. Kristoffer Hæstad er en annen fotballspiller som med behandling av Harald raskere kom tilbake på banen. Harald er din klubbs kontaktperson, og den som hjelper dere i gang med å skaffe inntekter gjennom Shine systemet. Mer info finner dere på www.reflexolog.no, eller om produkter på www.shineclub.nowww.reflexolog.nowww.shineclub.no

2 Penger å tjene Et enkelt regnestykke ! Organiser en forpliktende dugnad der hvert medlem i klubben eller aktive i laget signerer 1 eller flere avtaler, til sin egen familie, eller nabo, tante og onkel, Dette vil da gi som vist følgende inntekt. Greier hver av disse å handle for mer enn 300,- pr. mnd. vil inntektene bli som under, greier laget kun 50 avtaler, Blir det allikevel 60 000,- i året, minimum. Familier bruker på slike produkt Shine kan tilby godt over 400,- pr. mnd. derfor er det kun fordeler å velge denne løsningen. Og etableringen her er på kun 95,-, i tillegg får det nye medlemmet et valgfritt hud / hårpleie produkt til 0,- 50 avt x 100,- = 5 000,- pr. mnd. = 60 000,- pr. år. 100 avt x 100,- = 10 000,- pr. mnd. = 120 000,- pr. år. 200 avt x 100,- = 20 000,- pr. mnd. = 240 000,- pr. år. 300 avt x 100,- = 30 000,- pr. mnd. = 360 000,- pr. år. Her er noen produkter med meget gode resultater, i tillegg kjøpes dette i dag i helsekost, parfymeri og koster mye mer. Fra Shine kan familien få alt, omega 3, dusjsåpe, body lotion, jojoba oil, og bioburn (gjør en kjempe muskeljobb)


Laste ned ppt "Nucliomega Nucleomega er en naturlig kilde for viktige næringsstoffer, som man vanligvis får i seg ved å spise fisk. Produktet er rikt på DNA og DNA -sammensetninger,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google