Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Invitasjon til den 11 august: Holtsmark pro-am charity golf 2015 www.holtsmarkgolf.no Vårt mål er å samle inn 500 000 til støtteforeningen for kreftrammede.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Invitasjon til den 11 august: Holtsmark pro-am charity golf 2015 www.holtsmarkgolf.no Vårt mål er å samle inn 500 000 til støtteforeningen for kreftrammede."— Utskrift av presentasjonen:

1 Invitasjon til den 11 august: Holtsmark pro-am charity golf 2015 www.holtsmarkgolf.no Vårt mål er å samle inn 500 000 til støtteforeningen for kreftrammede Støtteforeningen for Kreftrammede, SfK arbeider for å gi omtanke og omsorg for kreftrammede og menneskene rundt. Organisasjonens hovedoppgave er å bidra til kreftsaken på en helhetlig måte der både pasienten, de pårørende og helsepersonell står i fokus. www.sfkno

2 Vi inviterer Deres bedrift til å bidra til kreftsaken og samtidig få en uforglemmelig golfopplevelse med kjendiser og golfproffer. Det spilles 18 hull hvor hver sponsorbedrift stiller med 3 personer på laget. Dere får med en kjendis og en proff som skal spille Nordea Tour på Holtsmark påfølgende dag. Nordea Tour er Nordens svar på Europatour og er en av to internasjonale turneringer som avholdes i Norge 2015. John Carew kan mer enn å spille fotball, nå kan du gå i samme flight!

3 Dagen avsluttes med bankett og premieutdeling i vårt hyggelige klubbhus med konfransier og levende musikk. Priser for lag bestående av 3 personer: Hovedsponsor (2 stk)50-100 000 Delsponsor (6 stk)30-50 000 Deltakerlag10-25 000 Hovedsponsorene får profilering på caps og broderte piquet trøyer. Delsponsorer får eksponering på piquet trøyer. Alle sponsorer blir eksponert på hjemmesider og sosiale medier både gjennom Holtsmark Golf og Støtteforeningen for kreftrammede. Sistnevnte har 50 000 likes på sin facebookside. Det vil bli omfattende mediadekning og annonsering av turneringen. Lasse Kjus, Kjetil Andre Aamodt, Didirik Marksten, Finn Chr Jagge, Burre, Kjetil Jansrud, Carsten Skjelbreid, Mini Jacobsen, John Carew, Tore Pedersen, John Arne Riise, Jonny Sjo, Glen Solberg, Atle Pettersen, Carina Dahl, Espen Bredesen, Pål Trulsen, Hedda Berntsen er de som foreløpig har kommitert seg! For utfyllende informasjon: Øivinn Brudevoll tlf:97716000 brudevoll@holtsmarkgolf.no

4


Laste ned ppt "Invitasjon til den 11 august: Holtsmark pro-am charity golf 2015 www.holtsmarkgolf.no Vårt mål er å samle inn 500 000 til støtteforeningen for kreftrammede."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google