Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Miljøgruppa + Leiv Inge - Carita - Jostein. Målsetting Skigruppa i Birkebeineren skal gi barn og ungdom varig skiglede, gjennom trening og leikbetonte.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Miljøgruppa + Leiv Inge - Carita - Jostein. Målsetting Skigruppa i Birkebeineren skal gi barn og ungdom varig skiglede, gjennom trening og leikbetonte."— Utskrift av presentasjonen:

1 Miljøgruppa + Leiv Inge - Carita - Jostein

2 Målsetting Skigruppa i Birkebeineren skal gi barn og ungdom varig skiglede, gjennom trening og leikbetonte aktiviteter. Miljøet skal være åpent, inkluderende og motiverende. Antallet medlemmer mellom 10-16 år forsøkes økt med 10% hvert år i perioden. Målet er å beholde flest mulig aktive i skigruppa til de er 16 år. Det vil si at vi skal hindre frafall av medlemmer i aldersgruppen 10-16 år. Dette vil legge grunnlaget for at de som ønsker å hevde seg i langrenn etter fylte 16 år, legger ned ressurser i riktig alder for å nå sine mål.

3 Målsetting Skiglede Fysiske aktiviteter Leikbetonte aktiviteter Muligheter til å utvikle talent Et inkluderende miljø Et miljø som vokser og unngår frafall For barn og ungdom ønsker vi å skape:

4 Utfordringer…… Motivasjon og spesielt egenmotivasjon er utfordrene. Hvordan kan vi stimulere aktives egenmotivasjon? Er skiidrett forbeholdt barn og unge med spesielt interesserte foreldre? Hvis ja, er det ok for oss? Kan foreldre og trenere ha ambisjoner på aktives vegne, eller skal de aktive kontrollere ambisjonsnivået? Hvordan sikrer vi at trening- og konkurranseopplegg motiverer og ikke demotiverer? De aktive vil oppleve gleder og skuffelser. Hvordan skal vi som gruppe dele disse? Rekrutteringsarbeidet har de siste årene vært meget godt. Er vi like gode på å beholde våre aktive?

5 Forslag til oppgaver for motivasjonsgruppa Støtteapparat for aktive, trenere og foreldre Lage litt sprell og fanterier for skigruppa….. Samarbeide med ungdomsgruppa Hvis ønskelig være en link mellom aktive, trenere og foreldre Hjelpe til med rekruttering og hindre at ski blir lagt på hylla Sørge for hjelp i forbindelse med anskaffelse av utstyr Sørge for hjelp til smøring Organisere transport for de som trenger skyss Få til et samlingspunkt på renn

6 Noen flere hender og hoder ønskes For å få fart i miljøgruppa trenger vi kreative sjeler som kan tenke seg å bidra på det sosiale plan. Jo flere jo bedre. Et godt utgangspunkt er 3 foreldre fra den yngste gruppa, og 3 foreldre fra den eldste “Først til mølla………”


Laste ned ppt "Miljøgruppa + Leiv Inge - Carita - Jostein. Målsetting Skigruppa i Birkebeineren skal gi barn og ungdom varig skiglede, gjennom trening og leikbetonte."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google