Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Aktiv bedrift hos SEAS Et HMS prosjekt i samarbeide med bedriftsidretten. ”Du trenger ikke bekymre deg om helsen.” ”Den forsvinner av seg selv.” Robert.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Aktiv bedrift hos SEAS Et HMS prosjekt i samarbeide med bedriftsidretten. ”Du trenger ikke bekymre deg om helsen.” ”Den forsvinner av seg selv.” Robert."— Utskrift av presentasjonen:

1 Aktiv bedrift hos SEAS Et HMS prosjekt i samarbeide med bedriftsidretten. ”Du trenger ikke bekymre deg om helsen.” ”Den forsvinner av seg selv.” Robert Orben

2 BEDRIFTSIDRETTEN I NORGESIDE 2 SEAS er nå på vei til å bli en Aktiv Bedrift. I dag registrerer vi våre første poeng!poeng!

3 BEDRIFTSIDRETTEN I NORGESIDE 3 30 minutter med daglig fysisk aktivitet gir en stor helsegevinst.

4 BEDRIFTSIDRETTEN I NORGESIDE 4 Fra ord til handling!

5 BEDRIFTSIDRETTEN I NORGESIDE 5 Det hjelper å være fysisk aktiv!

6 BEDRIFTSIDRETTEN I NORGESIDE 6 Noen funn. 11 kan tenke seg å trene frem til et mosjonsarrangement og representere SEAS. 27 av 29 kan tenke seg å delta på mosjonsaktiviteter tilknyttet arbeidsplassen. Mandag til torsdag er de beste dagene for mosjonsaktiviteter. 18 av 27 er villige til å betale en egenandel dersom det gir et bredt mosjonstilbud. Vi fant 2 ressurspersoner (foreløpig). Tilbud om kostholdsveiledning(14), treningsveiledning (13), avspenning (9) og røkeslutt (3).

7 BEDRIFTSIDRETTEN I NORGESIDE 7 Hva skjer fremover? Idrettsmerkeprøve 12.september. SEAS er invitert av Rambøll til å delta på idr.merket fredag 12.september kl 1500-1700 i på Storstadion. Formtest 10.september. Alle ansatte får mulighet til å gjennomføre formtest på SEAS onsdag 10 september. Gå-gruppe. Onsdag 17.september kl 1115-1145 starter gå-gruppa opp ans Jan Linde.

8 BEDRIFTSIDRETTEN I NORGESIDE 8 Hva skjer fremover? Innebandy/fotball: Oppstart mandag 8.september kl 1600-1700 på Fevang skole. Volleyball: Oppstart torsdag 11.september kl 1600-1730 på Fevang skole. Dette er treninger i regi av Rambøll, og SEAS ansatte ønskes hjertelig velkommen. Har du lyst til å bli med send en e-post til kjetil.olsen@bedriftsidrett.no kjetil.olsen@bedriftsidrett.no


Laste ned ppt "Aktiv bedrift hos SEAS Et HMS prosjekt i samarbeide med bedriftsidretten. ”Du trenger ikke bekymre deg om helsen.” ”Den forsvinner av seg selv.” Robert."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google