Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Informasjon fra reindriftsseksjonen

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Informasjon fra reindriftsseksjonen"— Utskrift av presentasjonen:

1 Informasjon fra reindriftsseksjonen
Hjemmesider, reindriftskart m.m.

2 Hjemmesidene til Fylkesmannen
Reindriftseksjonens sider ligger under «Landbruk og mat», og er delt opp i tre undersider: Reindrift og samfunn Informasjon til reindriftsnæringa Fakta om reindrift i Nordland

3 Vi oppfordrer dere også til å abonnere på nyhetsbrev fra oss
Vi oppfordrer dere også til å abonnere på nyhetsbrev fra oss. Her melder man seg på nyhetsbrev:

4 Reindriftskart I juni i fjor publiserte vi oppdaterte reindriftskart på NordlandsAtlas.no I tillegg er den gamle reindriftskart.no som ble administrert i Alta lagt ned og flyttet til Skog og Landskap sine kartsider.

5 Feil og mangler Vi oppfordrer reinbeitedistriktene til å gå igjennom kartene for å se etter feil eller mangler. Forslag til endringer kan sendes til meg – og helst en samlet liste for hvert distrikt. Da kan vi gå i gang med å revidere et distrikt om gangen.

6 Samling for distriktsledere
Vi ønsker å få til et møte/samling for distriktsledere og reindriftsseksjonen en gang senere i år – kanskje på sensommeren. Arena der vi i forvaltningen kan bruke tid sammen med distriktslederne samlet, og diskutere aktuelle saker og utfordringer. Vi tenker at dette kan bli en fin måte å utveksle erfaring mellom ulike distrikt og mellom distrikt og forvaltning.

7 Takk for meg!


Laste ned ppt "Informasjon fra reindriftsseksjonen"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google