Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Her viser jeg hvordan man kan overføre ideen sin til plexiglass

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Her viser jeg hvordan man kan overføre ideen sin til plexiglass"— Utskrift av presentasjonen:

1 Her viser jeg hvordan man kan overføre ideen sin til plexiglass
Her viser jeg hvordan man kan overføre ideen sin til plexiglass. Du trenger kontaktpapir, skjæreunderlag og en skarp skalpell. Start med å skjære ut kontaktpapiret, slik at det blir like stort som plexiglassplaten din. Bruk gjerne stållinjal. Kontaktpapir er en slags bred tape, og klistrer seg til underlaget. Du får på denne måten skarpe , fine kanter når du overfører sjablongene dine til plexiglasset.

2 Overfør ideen din til kontaktpapiret. Det er lurt å bruke lysbord!

3 Det er også lurt å bruke en tynn penn til dette arbeidet
Det er også lurt å bruke en tynn penn til dette arbeidet. På den måten er det lettere å få presise linjer. Husk at du skal spraye/ male på baksiden av plexiglasset. Dette er viktig å tenke på om du skal bruke tekst. Sørg for at den ikke blir speilvendt! Det unngår du om du tegner på papirsiden av kontaktpapiret.

4 Vær tålmodig når du skjærer!
Presisjonen i det ferdige produktet er avhengig av at du har gjort en god jobb her! Bytt skalpell om du merker at den du jobber med er sløv. Ta vare på alle bitene!

5 Nå er tiden kommet for å feste kontaktpapiret til plexiglasset.
Ta av beskyttelseshinnen på den ene siden av plexiglasset, og sett i gang. Det er lurt å være to, så dere må hjelpe hverandre! Legg på alle delene- pass på å kom helt ut i hjørnene! Selv om den største delen antakelig skal av før du sprayer/ maler, er det den som hjelper deg til å få plassert alle delene på riktig plass.

6 Trekk så av den største biten av kontaktpapiret
Trekk så av den største biten av kontaktpapiret. Du må antakelig lirke litt, slik at de delene du vil skal sitte igjen, faktisk gjør det! Jobb sakte, hjelp hverandre!

7 Du er nå straks klar til å spraye!
Det siste du gjør av forberedelser, er å gå over alle delene med fingeren, slik at hver sjablong sitter godt til underlaget.

8 Finn frem de fargene du skal bruke. Skal du spraye
Finn frem de fargene du skal bruke. Skal du spraye? Sett på avtrekksvifta, ta på gassmaska og hanskene! HMS!!! Spray mot et underlag som er egnet til formålet, og legg plata di her.

9 Spray/ mal over platen din , slik at du får et jevnt lag.
Når du tror det er bra nok, lar du malingen tørke. Før du tar av sjablongene, tar du av det andre beskyttelseslaget på plexiglasset og holder produktet ditt opp mot lyset. På den måten kvalitetssikrer du at fargen din er jevn. Er du ikke fornøyd, sprayer/ maler du mer!

10 Så pirker du av kontaktpapiret….

11 ….så er du ferdig til montering 


Laste ned ppt "Her viser jeg hvordan man kan overføre ideen sin til plexiglass"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google