Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Online Påmelding via www.skiforbundet.no www.skiforbundet.no Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Online Påmelding via www.skiforbundet.no www.skiforbundet.no Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn."— Utskrift av presentasjonen:

1 Online Påmelding via www.skiforbundet.no www.skiforbundet.no Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn og avmelding av renn.

2 Terminlisten finner du ved å lete i venstremenyen på www.skiforbundet.nowww.skiforbundet.no

3 Klikk på linken til påmelding.

4 Du kommer fram til ny side der opplysninger om rennet kommer fram. For å melde deg på trykk, på linken for Online Påmelding

5 Fyll ut krets som du tilhører og klubb du tilhører. Det er viktig å ikke registrere ny klubb hvis du allerede tilhører en klubb. For løpere som skal gå turrenn, som ikke tilhører klubb kan registrere seg som ukjent skigruppe. Alle renn med (unntak fra turrenn) skal utøvere som deltar i konkurranse som er terminfestet av NSF eller skikrets tilhøre en skigruppe.

6 Finn navnet ditt og klikk på det. Opplysninger om kjønn, navn og fødselsdag kommer opp. Dersom ikke navet ditt dukker opp i listen kan dette legges inn ved å registrere manuelt. Vær da nøye med å registrere riktige opplysninger.

7 For å kunne melde av (avmelding) via E-mail er det viktig å legge inn E-mail adresse i feltet for E-mail. Ved registrering av klasse er det viktig å være nøyaktig, slik at du blir påmeldt i rett klasse. Trykk så på lagre påmeldinger.

8 Etter å ha trykket på ”lagre påmelding” kommer det opp en bekreftelse på hvilke klasse du er påmeldt til.

9 Etter å ha trykket på OK for å bekrefte rett påmelding vil det komme opp en liste med klubbens påmeldte til rennet. Ved siden av klubben påmeldte er det et felt for avmelding. Hvis E-mail er registrert, vil dette felte fungere for personlig avmelding. En E-mail vil da bli sendt til din personlige E-mail adresse.

10 Følg anvisningen for avmelding.


Laste ned ppt "Online Påmelding via www.skiforbundet.no www.skiforbundet.no Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google