Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vinnerlaget og Seierherren! Bibeltime på Sørlandssommer 2014 Vinnerlaget og Seierherren!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vinnerlaget og Seierherren! Bibeltime på Sørlandssommer 2014 Vinnerlaget og Seierherren!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Vinnerlaget og Seierherren! Bibeltime på Sørlandssommer 2014 Vinnerlaget og Seierherren!

2 Vinnerlaget Matteus 4,18-22 – Jesus velger sitt ”vinnerlag” Da Han vandret langs Galilea-sjøen fikk Han se to brødre, Simon som kalles Peter og hans bror Andreas. De var i ferd med å kaste not i sjøen, for de var fiskere. Jesus sier til dem: ”Følg meg, så vil jeg gjøre dere til menneske-fiskere.” De forlot da straks sine garn og fulgte Ham. På veien videre derfra fikk Han se to andre brødre, Jakob sønn av Sebedeus og hans bror Johannes. De satt i båten sammen med sin far Sebedeus, i ferd med å bøte garn. Og Han kalte dem. Og de forlot straks båten og sin far og fulgte Ham.

3 Vinnerlaget 1) Vinnerlaget består av tapere! … som JESUS har valgt!

4 Vinnerlaget 2) Vinnerlaget er ”Hverandre-kristne” «Det er viktig å gå på banen for å være best mulig sjøl. Men det er langt viktigere å gå på banen for å gjøre medspillerne gode». (”Godfoten” av Nils Arne Eggen, fra Orkdal/ Fannrem)

5 Vinnerlaget 2) Vinnerlaget er ”Hverandre-kristne” - Samfunn med hverandre -Elske hverandre - Bær hverandres byrder - Være gjestfrie mot hverandre - Tjen hverandre - Be for hverandre - Bekjenn syndene for hverandre - Lære og rettlede hverandre - +++ hverandre

6 Vinnerlaget 2) Vinnerlaget spiller på lag med hverandre! -Oppmuntring - Se og bli sett -Takk!

7 Vinnerlaget 3) Vinnerlaget vet hvorfor de er på banen! - De har et mål! - Felles verdier

8 Vinnerlaget 4) Vinnerlaget har alltid plass til 1 til! ”Fra nå av skal du fange mennesker.”

9 Kolosserne 2,13-15 ”Også dere var døde ved deres overtredelser og uomskårne kjød/ menneskenatur. Men Gud gjorde dere levende sammen med Kristus, idet Han tilgav oss alle våre overtredelser. Han utslettet skyldbrevet mot oss, som var skrevet med bud, det som gikk oss imot. Det tok Han bort da Han naglet det til korset. Han avvæpnet maktene og myndighetene og stilte dem åpenlyst til skue, da Han viste seg som seierherre over dem på korset.” 5) Vinnerlaget ledes av ”Seierherren”

10 Vinnerlaget -Vinnerlaget består av tapere … som Jesus har valgt! -Vinnerlaget spiller på lag med hverandre. - Vinnerlaget vet hvorfor de er på banen. -Vinnerlaget har alltid plass til 1 til! -Vinnerlaget ledes av ”seierherren” Jesus


Laste ned ppt "Vinnerlaget og Seierherren! Bibeltime på Sørlandssommer 2014 Vinnerlaget og Seierherren!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google