Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fellesskap med Gud. Johannes 3,30: Han skal vokse, jeg skal avta. Nåden skal vokse, synden skal avta.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fellesskap med Gud. Johannes 3,30: Han skal vokse, jeg skal avta. Nåden skal vokse, synden skal avta."— Utskrift av presentasjonen:

1 Fellesskap med Gud

2 Johannes 3,30: Han skal vokse, jeg skal avta. Nåden skal vokse, synden skal avta.

3 Fellesskap med Gud Fellesskap med Gud, * Hvorfor? - vi er fortapte og må bli frelst fra fortapelsen - Skaperen er den som best kjenner og vet hensikten til sin skapning. * Hvordan? - Tro = komme til Jesus. Bønn -Bekjenne synd -Tro og dåp -Et valg

4 Fellesskap med Gud 1)Ødelegge fellesskapet Synden: Jesaja 59,2: ”Men deres misgjerninger skiller mellom dere og deres Gud, og deres synder har skjult hans åsyn for dere, så han ikke hører.”

5 Fellesskap med Gud Salme 32,1-2 ”Av David. En læresalme. Salig er den som har fått sin overtredelse forlatt og sin synd skjult. Salig er det menneske som Herren ikke tilregner misgjerning, og som er uten svik i sin ånd.”

6 Fellesskap med Gud Salme 32,3-4 ”Da jeg tidde, ble mine ben borttært, idet jeg stønnet hele dagen. For dag og natt lå din hånd tungt på meg. Min livssaft svant som i sommerens tørke.”

7 Fellesskap med Gud Salme 32,5 ”Jeg bekjente min synd for deg og skjulte ikke min skyld. Jeg sa: Jeg vil bekjenne mine misgjerninger for Herren!...”

8 Fellesskap med Gud 1Joh.brev 1,8 ”Dersom vi sier at vi ikke har synd, da bedrar vi oss selv, og sannheten er ikke i oss.” 1Joh.brev 1,6 Dersom vi sier at vi har samfunn med ham, men vandrer i mørket, da lyver vi og gjør ikke sannheten. Å synde eller å leve i synd

9 Fellesskap med Gud 2) Bygge fellesskapet Salme 32,5 ”…Og du tok bort min syndeskyld..

10 Fellesskap med Gud 2) Bygge fellesskapet NÅDEN = Når Gud gir meg det jeg trenger og ikke det jeg fortjener.

11 Fellesskap med Gud Salme 32,1-2 ”Salig er den som har fått sin overtredelse forlatt og sin synd skjult. Salig er det menneske som Herren ikke tilregner misgjerning, og som er uten svik i sin ånd.”

12 Fellesskap med Gud Jesaja 43,24: ”…Du har bare trettet meg med dine synder, og voldt meg møye med dine misgjerninger.” Jesaja 43,25: ”Jeg, jeg er den som utsletter dine misgjerninger for min skyld, og dine synder kommer jeg ikke i hu.” FRELSESVISSHET?


Laste ned ppt "Fellesskap med Gud. Johannes 3,30: Han skal vokse, jeg skal avta. Nåden skal vokse, synden skal avta."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google