Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Siste nytt fra NUFHO (Nasjonalt utvalg fagskoleutdanning i helse- og oppvekstfag) Aud Larsen leder.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Siste nytt fra NUFHO (Nasjonalt utvalg fagskoleutdanning i helse- og oppvekstfag) Aud Larsen leder."— Utskrift av presentasjonen:

1 Siste nytt fra NUFHO (Nasjonalt utvalg fagskoleutdanning i helse- og oppvekstfag) Aud Larsen leder

2 Hvorfor? Synliggjøre fagskoleutdanning i helse og oppvekstfag som en selvstendig tertiærutdanning –Kompetanse som et viktig bidrag for å beholde og rekruttere kompetent personell –Yrkesrettet spisskompetanse som kan tas i bruk direkte i arbeidslivet FAGSKOLEN SOM KARRIEREVEI

3 Hva har skjedd siden sist ? Siste nytt fra NUFHO Planarbeidet –Ny plan for helsefagene. Nevrologiske lidelser, tilbake fra høring september 2014 –Revisjon av plan Oppstart av revisjon av planen for Fagskoleutdanning i spesialrenhold for helsetjenesten. Oppstart av plangruppe medio oktober. –Plan for operasjon er foreløpig lagt på is. –Det jobbes med etablering av LUB’er i alle helse- og oppvekstplaner. »Planer trekkes tilbake som nasjonale to år etter at ny plan er vedtatt eller revidert. »NB ! NOKUT-godkjenning.

4 Hva har skjedd siden sist forts.? Siste nytt fra NUFHO Etablert tverrfaglig ekspertgruppe for å vurdere utvikling av plan innen velferdsteknologi. Vedtatt utvikling av to nye planer innen oppvekst. Vurderer utvikling av ½-årlig plan for ledelse i helsesektoren (LØP)

5 Forventninger til RFF medlemmer: Benytte de vedtak NUFHO har gjort –Enhetlig utdanning Aktiv på å melde inn saker

6 Nasjonalt fagskolenettsted www.fagskolen.info


Laste ned ppt "Siste nytt fra NUFHO (Nasjonalt utvalg fagskoleutdanning i helse- og oppvekstfag) Aud Larsen leder."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google