Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

INNLANDSFISKE I GRONG En kort orientering om innlandsfiske i Grong kommune Nærmere opplysninger : Grong Fritidssenter tlf. 74 31 27 00,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "INNLANDSFISKE I GRONG En kort orientering om innlandsfiske i Grong kommune Nærmere opplysninger : Grong Fritidssenter tlf. 74 31 27 00,"— Utskrift av presentasjonen:

1 INNLANDSFISKE I GRONG En kort orientering om innlandsfiske i Grong kommune Nærmere opplysninger : Grong Fritidssenter tlf. 74 31 27 00, ragnar@grongfri.no www.grongfri.no ragnar@grongfri.nowww.grongfri.no Grong Utmarksråd tlf. 74 31 27 04 www.grongutmark.no www.grongutmark.no GRONG UTMARKSRÅD 7870 GRONG Tlf. 74 31 27 00 Fax. 74 31 27 01 E-mail. ragnar@grongfri.no

2 Innlandsfiske i Grong I Grong kan du fiske i flere hundre vatn og elver med kun et fiskekort, nemlig GRONGKORTET. Grongkortet kan du kjøpe på; –Nettet (http://www.inatur.no /tilbyder/grongutmarksråd/bpp_8011.html)http://www.inatur.no /tilbyder/grongutmarksråd/bpp_8011.html –Sms (http://www.grongutmark.no/?side=114)http://www.grongutmark.no/?side=114 –Turistkontoret, sportsbutikkene, campingplasser, Harran Kro og ved flere bomveikasser rundt om i kommunen. –Fisk har vi i alle vatn i kommunen – det er opp til deg å sjekke kvaliteten.

3 Innlandsfiske i Grong Som hovedregel gjelder ikke Grongkortet i lakseførende del av Namsen, Sanddøla og Nesåa. Lakseførende strekning i Namsen er fra og med Aunfossen (se punkt 2 på kartet) og nedstrøms til utløp ved Namsos. Lakseførende strekning i Sanddøla er fra Bergfoss (se punkt 4 på kartet) og nedstrøms til samløp Namsen. Lakseførende strekning i Nesåa er fra Iskvernfossan (se punkt 5 på kartet) og nedstrøms til samløp med Namsen. For øvre del av Namsen, nærmere bestemt strekningen fra nedre Fiskumfoss og opp til Aunfoss, gjelder det egne bestemmelser som også berører Grongkortordningen (se egen informasjon). I tillegg er de områdene som er skravert ut på kartet unntatt: –En kort strekning i Namsen ved Fjerdingen (se omr. 1 på kartet). –Rausjøen på Heia (se omr. 3 på kartet).

4 Innlandsfiske i Grong Hvem kan fiske i Grong? –Alle! Både unge og eldre bør kunne finne sin fiskeplass i Grong. Hvor kan du fiske i Grong? –Overalt! Vi har vatn og elver nær bilvei og langt til fjells. Det er bare å velge. Med hva kan du fiske? –Med alt lovlig fiskeutstyr. Også garn og oter i endel vatn. Hvilken fisk får du i Grong? –Ørret! I all hovedsak er det ørret vi kan by på i Grong. I noen vatn har vi også røye.

5 Mer info.: www.grongutmark.nowww.grongutmark.no


Laste ned ppt "INNLANDSFISKE I GRONG En kort orientering om innlandsfiske i Grong kommune Nærmere opplysninger : Grong Fritidssenter tlf. 74 31 27 00,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google