Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Litt om meg selv Jann Vegard Friksen Bor i Porsgrunn med min samboer og vår datter, Lilly Sofie på 5år og Dolly(katta)

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Litt om meg selv Jann Vegard Friksen Bor i Porsgrunn med min samboer og vår datter, Lilly Sofie på 5år og Dolly(katta)"— Utskrift av presentasjonen:

1 Litt om meg selv Jann Vegard Friksen Bor i Porsgrunn med min samboer og vår datter, Lilly Sofie på 5år og Dolly(katta)

2 Litt om meg selv Utdannet Lastebilmekaninker og jobbet på delelager og som Bilmekaniker personbil i 3år. Startet på pipelife vår 2008 Som produksonsmedarbeider Og har siste 2år jobbet som skiftleder og har ansvaret for produksjon og rapporteringer

3 Pipe Life Norge Avdeling Stathelle Vi er Norges største produsent og leverandør av Rørsystem i plast. På vår fabrikk lager vi Plastrør av polyetylen i dimmensjon 20mm til 2500mm! Store deler av produksjonen går til eksport og har hele den Vestlige halvkule som marked.

4 Produksjon Bildet er av vår nye Ekstruder maskin og formverktøy 2100mm Denne kan vi lage rør opp til 2500mm og har da en vekt på rundt 750kg pr meter.

5 Produksjon Lange lengder og bra Kvalitet er noe vi er verdenledende på.

6 Prosjekt HMS Hørselvern Helsekontroll Støymålinger Hørselvern påbudt soner Lage sonekart

7 Helsekontroll Ved Helsekontroll 2011 ble det påpekt nedsatt hørsel hos 5 av 19 ansatte, rapporten er for halve staben for fabrikken v/stathelle Helsekontroll 2012 for resten viser flere personer med nedsatt hørsel, helserapport er ikke ferdigstilt.

8 Støymålinger Anbefalt støynivå 45dB Støynivå over 80dB bør hørselvern brukes Gjennomsnitt: Sveiseavdeling 70dB Produksjon 74-91dB maks 120 Spisesal 59,7dB

9 Tiltak Sonekart som inndeler områdene som man kan passere og oppholde seg i kortere perioder som ved bedriftbesøk Skilt skal plasseres ved alle innganger til støysoner DuPont STOP, Safety Training Observation Program


Laste ned ppt "Litt om meg selv Jann Vegard Friksen Bor i Porsgrunn med min samboer og vår datter, Lilly Sofie på 5år og Dolly(katta)"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google