Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lar det seg gjøre å se egen faglig nytte av det jeg skal si? (Motivasjon og faglig betydning) Lar det seg gjøre å forvente hva jeg skal si? (Tema,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lar det seg gjøre å se egen faglig nytte av det jeg skal si? (Motivasjon og faglig betydning) Lar det seg gjøre å forvente hva jeg skal si? (Tema,"— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3

4 Lar det seg gjøre å se egen faglig nytte av det jeg skal si? (Motivasjon og faglig betydning) Lar det seg gjøre å forvente hva jeg skal si? (Tema, kontekst og fokuspunkter) Lar det seg gjøre å forberede seg på hva jeg skal si? (Faglig relevans og aktualitet) Lar det seg gjøre å høre det jeg sier? (Teknologi, posisjonering og framføringskvalitet) Lar det seg gjøre å se hva jeg sier? (Disposisjon, visualisering og eksponeringskvalitet) Lar det seg gjøre å forstå det jeg sier? (Supplement, relevanskvalitet) Lar det seg gjøre å holde oppe interessen for det jeg sier? (affeksjon, variasjon, «edutainment») Lar det seg gjøre å «holde» det jeg sier? (Disposisjon, strukturkvalitet og post-formidling/publisering) Lar det seg gjøre å bekrefte gyldigheten av det jeg sier? (Referanser og parallellitet) Lar det seg gjøre å respondere på det jeg sier? (Invitasjon, form, tilgang og anledning)

5

6

7 Kan de som hører den, også se den? Er den vendt mot den den snakker til? Dekker du den til? Er den opplyst? Munnen – der ordene våre blir til, for andre….

8 Så, når du sier noe til andre: Pass på at du det du ville si!

9 La oss så vende tilbake til de 10 punktene, og se på de to siste: …og, jeg er altså ikke alene…om å kunne fungere godt, når SA er tilstede!

10


Laste ned ppt "Lar det seg gjøre å se egen faglig nytte av det jeg skal si? (Motivasjon og faglig betydning) Lar det seg gjøre å forvente hva jeg skal si? (Tema,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google