Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kjøp av annonser og søk Basert på egne erfaringer, og eksempler på uttalelser hentet fra div forum på nettet, der disse leverandørene er diskutert!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kjøp av annonser og søk Basert på egne erfaringer, og eksempler på uttalelser hentet fra div forum på nettet, der disse leverandørene er diskutert!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kjøp av annonser og søk Basert på egne erfaringer, og eksempler på uttalelser hentet fra div forum på nettet, der disse leverandørene er diskutert!

2 Gule sider Sender faktura og ordnet banner uten godkjenning
«Dårlige bannere, som tar lang tid å lage, gir stort sett ingen trafikk, kostet skjorta, og i stedet for å legge ut den animerte gif-en jeg sendte dem har de laget en statisk gif med bare 1 av bildene i min gif... selv om alle de andre bannerne på samme side er animerte! Vi greier rett og slett ikke å få dem til å fikse dette.» Så mitt tips er: Dårlig trafikk, dårlig kundebehandling, dårlige priser. Google Adwords, fordi du vet nøyaktig hvor mye du betaler og ganske nøyaktig hvor mye trafikk du får for de pengene. Fair pris. Å kjøpe en plassering på en stor nettside er fullstendig meningsløst hvis ikke man vet nøyaktig hva man får igjen for det. Gule sider, nettkataloger og til dels nettaviser presenterer som regel imponerende visningstall i sine innsalg. De kan garantere deg at du vil bli sett av x antall tusen brukere pr dag/uke/mnd. Men det er faktisk trafikken på din side som betyr noe. Hvor mange millioner sidevisninger gulesider har? Er ikke interessant. Det er ikke der vi selger – vi selger på våre egene nettsider. Da er det trafikken inn til oss / dere som teller. Mange har blitt rundlurt av Gulesider Basert på statistikk på antall oppslag og antall klikk til hjemmesiden , tallene sjekket med tall i egen webstatistikk: kostnaden pr. klikk til egen hjemmeside var på ca kr 86. Altfor mye!!

3 1881 Selgere lurer kunder til å tro, at de har en eksklusiv avtale med google, som gjør at man kommer høyere opp på kart rangering, hvis man kjøper annonser gjennom 1881. FAKTA: Man oppnår ingen fordeler eller spesielle rangeringer i Googles produkter ved å annonsere på Alle norske bedrifter, ikke bare de som annonserer hos 1881, inngår i Google Maps og skal kunne finnes der.

4 Internettopplysningen
«Lurer» bedrifter - drar inn 19 mill. i året Omstridt selskap driver med agressive og tvilsomme metoder. Selskapet, som driver en tjeneste ikke ulik 1881.no og Gulesider.no, har gjentatte ganger blitt beskyldt for å sende ut krav på annonsering som ikke har vært kjøpt. Lurer bedrifter til å tro at de har et produkt å selge, og at de som blir oppringt har forpliktet seg til å betale for oppføringer. Selskapets produkt er verdiløst, og overhodet ikke noe man skal betale for

5 Eksempel fra io.no praksis
Internettopplysningen AS tok telefonisk kontakt med enheten og opplyste at de ønsket å sjekke om enhetens opplysninger på deres internettside var korrekte. De opplyste at enheten hadde en løpende avtale som ikke kunne sies opp inneværende år. Firmaet tilbød imidlertid å legge inn en sperre mot automatisk fornyelse av abonnementet det påfølgende året. For at sperren skulle kunne effektueres, måtte enheten svare med ”ok” pr. e-post. I e-posten fra Internettopplysningen AS var det imidlertid vedlagt et standardskriv, der det ble opplyst at kunden ble bundet til et abonnement ved å svare ”ok”. Etter at enheten hadde svart ”ok” ift. å legge inn en sperre, hevdet Internettopplysningen AS at det var inngått en bindende avtale. De hevdet videre at firmaets villedende opplysninger om at det allerede forelå en bindende avtale om abonnement var helt irrelevant for saken.

6 Hvordan forholde seg til disse
Disse 3 er kun eksempler, det finnes andre aktører også Nettkatalogen 180.no Ikke gå med på noen avtaler av noe som helst slag. SI NEI! Be de kontakte BilXtra sentralt På nettet bør man på egen hjemmeside, lage gode tekster med søkeord for å oppnå høy plassering Kjøp av adwords (annonser i google) er kostbart og generer færre klikk, enn god rangering i organiske søk. (Adwords ligger på toppen og/eller i venstremargen når du søker i google, på et rosa felt. Gode organiske søk kommer rett under disse)

7 Vi jobber MYE med organiske søk sentralt
Vi hopper stadig oppover på rangering: Bilverksted + stedsnavn/fylke (kombinasjonen gir bedre treffprosent enn bilverksted stående alene), her kommer vi stort sett på s.1 i google. Bildeler, s.1 Bilutstyr, s.1 Vi tar for oss stadig nye områder og jobber målbevisst for rangering Eksterne linker (f.eks fra BilXtra verksteds egne nettsider) øker rangeringen til BilXtra sentralt Økning i trafikk på jan-nov er på 26% pr.mnd Vi har ingen annonsering hos noen av de nevnte aktørene, vi jobber kun med innhold!

8 Organiske søk, jobb med innhold Bilverksted + stedsnavn, utvikling feb- nov
Her begynte vi å jobbe med innhold på egne nettsider, målbevisst for å rangere i google!

9 Linker til reelle eksempler


Laste ned ppt "Kjøp av annonser og søk Basert på egne erfaringer, og eksempler på uttalelser hentet fra div forum på nettet, der disse leverandørene er diskutert!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google