Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bare vann gjør deg helt ren

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bare vann gjør deg helt ren"— Utskrift av presentasjonen:

1 Bare vann gjør deg helt ren

2 Toalettsete/Bidetsete
BioBidet Toalettsete/Bidetsete

3 Kort historikk 1964 De første toalettsetet med bidetfunksjoner ser dagens lys. 1980 Bidetsetet introduseres i Japan. Utbredelsen øker og blir etter hvert en vanlig innrettning i private hjem og på hoteller. 2002 Over 50% av japanske hjem har bidetsete. Populæriteten øker i Asia, USA og Europa. 2006 Nærmere 70% av japanske husholdninger har nå bidetsete.

4 Hvorfor bidetsete? Hygienisk Bare vann gjør deg helt ren.
Du blir bare tørr med papir. Miljøvennlig Spar papir, og ressurser ved fremstilling og nedbrytning av papir. Helsefremmende Forhindrer infeksjoner - f.eks. urinveisinfeksjoner. Lindrer sitterelaterte plager - f.eks. hemorroider.

5 Plassbesparende bidetløsning Rimeligere bidetløsning
Hvorfor bidetsete? Plassbesparende bidetløsning Trenger ikke ekstra plass for bidet. Rimeligere bidetløsning Trenger ikke eget opplegg for vann og avløp. Enklere bidetløsning Alt på ett sted – Fremfor 1. klosett, 2. bidet, 3. tørk. Mindre vann/søl Målrettet dusj.

6 Markedets mest avanserte Høy kvalitet til fornuftig pris
Hvorfor BioBidet? Markedets mest avanserte Eneste med 3i1 dusjdyse, pulsmassasje, luktfjerner, justering av dusjposisjon og trådløs betjening. Moderne design Høy kvalitet til fornuftig pris Anerkjent produsent som har produsert bidetseter i mange år, i henhold til de strengeste europeiske krav.

7 Gjør innsalget sammen med vegghengt klosett
Vegghengte klosetter blir stadig mer populært og det kan derfor være en fordel å informere kunden om muligheten til å inkludere bidetsete når de velger klosett og cisterne. Slik kan kunden prosjektere inn montering av kran for vanntilførsel og strøm før vegg membran og fliser er ferdig.

8 Samme funksjonsutvalg
To modeller Samme funksjonsutvalg BioBidet BB-1000 Trådløst betjeningspanel med holder for veggmontering. - Mer hygienisk plassering - Betjeningspanel alltid rent BioBidet BB-900 Sidemontert betjeningspanel.

9 Betjeningspanelet

10 Betjeningspanelet Betjeningspanelet benyttes til følgende:
- Valg av dusjtype. - Justering av vanntrykk og vanntemperatur. - Justering av dusjposisjon. - Justering av lufttørker- og setevarmetemperatur. - Valg av energisparemodus. BB-1000 har i tillegg et forenklet betjeningspanel på apparatet med de mest grunnleggende funksjonene i tilfelle tomme batterier etc. Lysene på det trådløse betjeningspanelet vil slukke automatisk etter 10 sekunders inaktivitet.

11 Hovedenheten

12 Funksjoner Brukerdetektor
En innebygget sensor i setet sikrer at funksjonene kun virker når noen sitter på setet. Dersom brukeren reiser seg mens en funksjon er aktivert vil funksjonen omgående avbrytes. Dette forhindrer at vann spyles ut i rommet, eller at lufttørkeren er aktivert uten at brukeren sitter på setet.

13 Funksjoner Luktfjerner
En avtrekksvifte aktiveres når brukeren sitter på setet. Viften trekker luften fra klosett-skålen gjennom et kullfilter som fjerner opp til 80% uønsket lukt. Viften vil være aktiv i ca. ett minutt etter at brukeren har forlatt setet.

14 Funksjoner Dusjdysene
Dusjdysene er skjult inne i setet og dysearmen kommer frem først når en dusjfunksjon er aktivert. Dysene er selvrensende og skylles før og etter bruk, slik at den første dråpen alltid er ren og har den valgte temperatur fra start.

15 Funksjoner 3i1 dusjdyse Feminin dusj – Ni luftblandede vannstråler for en skånsom dusj med en rikelig mengde vann. Posteriør dusj – Tre luftblandede vannstråler for en grundigere dusj. Trubodusj – Èn luftblandet vannstråle for spesielt kraftig dusj.

16 Funksjoner Justere dusjposisjon og bevegende dusj
Dusjdysens posisjon kan justeres etter ønske. Dusjdysen kan også automatisk bevege dusjstrålen frem og tilbake for rengjøring av et større område.

17 Funksjoner Pulsmassasjedusj
Pulsmassasjefunksjonen kan gir en pulserende dusj som kan ha en ytterligere stimulerende effekt på blodsirkulasjonen og lindre plager relatert til dette.

18 Funksjoner Varmluftstørker
Varmluftstørkeren sørger for at brukeren blir tørket etter bruk. Dette kan ta litt tid, slik at det kan i enkelte tilfeller der brukeren har lite tid være formålstjenelig å trekke vekk overflødig vann med litt papir før en siste tørk med varmluft.

19 Funksjoner Oppvarmet sete
Setevarmen sørger for at det setet ikke er kaldt å sitte ned på, dersom man ønsker dette. Temperaturen kan justeres innen 4 nivåer.

20 Funksjoner Dempet lokk og sete
Lokk og sete har en fast oppreist posisjon og vil aldri klappe igjen av seg selv, men synker rolig ned når de blir flyttet ut av oppreist posisjon.

21 Funksjoner Energisparemodus
Apparatet har 2 avanserte strømsparefunksjoner. Økonomi 1 senker vann og setetemperatur til en hviletemperatur og øker temperaturen når setet blir aktivert. Økonomi 2 gjør en analyse over hvilke tider apparatet er i bruk, og vil alltid ha den valgte temperatur til disse tidene og hviletemperatur utenom disse tidene.

22 Funksjoner Vannfilter
Innebygget vannfilter renser vannet for kalk og urenheter. Dette bør skrus opp og renses med jevne mellomrom for ikke å bli tett.

23 Størrelse Klosetter kommer som kjent i mange størrelser og former.
BioBidet kommer i kun én størrelse. Det er derfor viktig at kunden tar mål av klosettet det skal monteres på. Det viktigste målet er fra cisterne eller vegg og til indre forkant av klosettskålen som bør være 44cm eller mer.

24 Størrelse Noen klosetter, spesielt gulvmonterte nordiske modeller, kan vise seg å ha en for kort skål. Dersom apparatet monteres på et klosett med for kort skål vil porselenet eksponeres på innsiden av seteringen, hvilket er en lite gunstig løsning. Vitale mål finnes i brosjyren.

25 Montering Plassering av monteringsbolter
Apparatet festes på en monterings- skinne med fleksible avstander for posisjon av monteringsbolter. Avstand mellom monteringsbolter 12,5 - 20,7 cm. Avstand fra monteringsbolter og cisterne/vegg minimum 2,0 cm.

26 Montering Vegghengt klosett / innbyggningscisterne
Ved kombinasjon med eksisterende veggmontert klosett må vanntilførsel med stoppekran etterinstalleres. Ved ny installasjon anbefales det å tilrettelegge for bidetsete allerede i prosjekteringsfasen.

27 Rengjøring Apparatet kan enkelt fjernes fra monteringsskinnen som er festet i klosettet for rengjøring av klosett og apparat.

28 Medfølgende materiell
- Norsk installasjonsmaual og bruksanvisning. Forenklet brukerguide, èn laminert A4 side med sugekopp for feste ved klosett. - 1 stk. 1/2" T-forgreningsledd. - 2 stk. 1/2" 50cm fleksible slanger/rør. - 1 stk monteringsverktøy. Tillegg for BB-1000: - Trådløst betjeningspanel. Veggmonteringsbrakett for trådløst betjeningspanel. - 2 stk. AA batterier for trådløst betjeningspanel.


Laste ned ppt "Bare vann gjør deg helt ren"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google