Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

OM SIKKERHET OG BRANN Om sikkerhet og brann. OM SIKKERHET OG BRANN Agenda Litt om LOfavør LOfavør Kollektiv hjem Hva gjør du for å unngå brann Hva gjør.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "OM SIKKERHET OG BRANN Om sikkerhet og brann. OM SIKKERHET OG BRANN Agenda Litt om LOfavør LOfavør Kollektiv hjem Hva gjør du for å unngå brann Hva gjør."— Utskrift av presentasjonen:

1 OM SIKKERHET OG BRANN Om sikkerhet og brann

2 OM SIKKERHET OG BRANN Agenda Litt om LOfavør LOfavør Kollektiv hjem Hva gjør du for å unngå brann Hva gjør du hvis det brenner Medlemstilbud

3 OM SIKKERHET OG BRANN LOfavør LOfavør er fordelskonseptet for alle som er organisert i et LO-forbund. Akkurat som LO står for trygghet på jobben, står LOfavør for trygghet og sikkerhet utenfor arbeidsplassen.

4 OM SIKKERHET OG BRANN Du har allerede Norges beste kollektive innboforsikring LOfavør Kollektiv hjem Er trolig den beste innboforsikringen i Norge og den eneste uten øvre forsikringssum. Forbundene eier LOfavør Kollektiv hjem og bestemmer pris og vilkår. Prisen er markedets beste når vi sammenligner med tilsvarende ordninger. Har du innboforsikring i et annet selskap, kan du si den opp. Rett og slett! Gjelder ikke for elevmedlemmer og personer som har reservert seg mot LOfavør kollektiv hjemforsikring da de meldte seg inn i forbundet.

5 OM SIKKERHET OG BRANN Du har allerede Norges beste kollektive innboforsikring LOfavør Kollektiv hjem dekker bl.a; Skade på innbo og løsøre i hjemmet i forbindelse med brann, vann og tyveri. Ansvar og rettshjelp som privatperson. Typiske uhell, som skade på gjenstander som blir revet ned, velter eller lignende. Forsikring av flyttegodset ditt mot transportskade innen Norden. Tyveri av sykkel hvor som helst (inntil 15 000 kr). Tyveri av løsøre fra bil, båt, og påmontert låsbar bagasjeboks med inntil 10 000 kr. Utgifter til ombygging av bolig hvis noen i husstanden blir rullestolbruker pga ulykke eller får barn som er født med slikt handicap. Egenandelen er kun 3000 kroner.

6 OM SIKKERHET OG BRANN Enkle tiltak redder liv Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder boligbranner. Det brenner mest på vinteren. Nesten 500 000 mennesker i Norge bor i bolig uten fungerende røykvarsler.

7 OM SIKKERHET OG BRANN Unngå brann Kontrollér røykvarslerne jevnlig, og bytt batterier. Forlat aldri rom med stearinlys tent. Sørg for at brannslukkingsutstyret er lett tilgjengelig og i god stand. Vær sikker på at elektrisk utstyr, ildsteder og piper er i forskriftsmessig stand. Slå av kokeplater. Trekk ut kontakten av kaffetrakter/strykejern når disse ikke er i bruk. Unngå bruk av for mange skjøteledninger/kontakter.

8 OM SIKKERHET OG BRANN Røykvarsler redder liv 500.000 mennesker i Norge bor i bolig uten fungerende røykvarsler! I tillegg mangler 30.000 norske hytter røykvarsler!

9 OM SIKKERHET OG BRANN Råd og tips: Sjekk røykvarslerne der du bor – også på hytta. Snu brannslukkingsapparatet minst en gang i året – pil på grønt – du skal høre lyd av pulver som beveger seg. Flytt søppelkassen vekk fra huset, slik at brann i søppelkasse ikke sprer seg til boligen.

10 OM SIKKERHET OG BRANN Sikre boligen Er røykvarslerne over ti år gamle bør de kastes og erstattes med nye. Installer røykvarslere, helst seriekoblede, i alle soverom, stue, kjøkken og vaskerom. Egne røykvarslere i alle barnerom. Godkjent brannslukkingsapparat i hver av boligens etasjer. Brannteppe er viktig å ha i huset, bilen, båten og campingvognen. Med soverom i andre etasje anbefales fastmontert brannstige.

11 OM SIKKERHET OG BRANN Hvordan opptre i en brann 1. REDDE 2. VARSLE 3. SLUKKE

12 OM SIKKERHET OG BRANN Medlemstilbud – Røykvarslere Som medlem i et forbund ønsker vi at du skal føle deg trygg. Derfor har vi subsidiert to sikkerhets- pakker av god kvalitet til hjemmet ditt. Bestilles på: www.lofavor.no/brann


Laste ned ppt "OM SIKKERHET OG BRANN Om sikkerhet og brann. OM SIKKERHET OG BRANN Agenda Litt om LOfavør LOfavør Kollektiv hjem Hva gjør du for å unngå brann Hva gjør."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google