Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hurtigreferanse for Lync 2013 KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hurtigreferanse for Lync 2013 KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hurtigreferanse for Lync 2013 KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012 Microsoft. Med enerett. Med Lync kan du begynne å samarbeide uten å planlegge et møte. Du kan starte et improvisert møte, dele en PowerPoint-presentasjon, samarbeide på en tavle eller dele skjermen i fra en direktemeldingssamtale. 1.Dobbeltklikk et kontaktnavn for å starte en direktemeldingsøkt. 2.Hold markøren over presentasjonsknappen (skjermen), og i kategorien Presenter: Klikk Skrivebord for å vise alt innholdet på skrivebordet. Klikk Program, og dobbeltklikk programmet du vil dele. Det vises en verktøylinje øverst på skjermen, og du blir varslet om at du deler. 3.Hvis du vil koble til lyd, klikker du telefonknappen. 4.Hvis du vil koble til video, klikker du kameraknappen. 5.Hvis du vil avslutte delingsøkten, klikker du Avslutt delingpå verktøylinjen. Dele og samarbeide Gi kontroll over delingsøkten til andre Du kan tillate andre å styre delingsøkten, bidra med informasjon, gjøre endringer i et dokument eller demonstrere et program. 1.I delingsfeltet øverst på skjermen, klikker du Gi kontroll. 2.Klikk navnet på en person under Deltakere for å gi dem tilgang, eller klikk Gi kontroll automatisk for automatisk å gi tilgang til alle som ber om kontroll over skrivebordet. Dele en PowerPoint-presentasjon 1.Dobbeltklikk et kontaktnavn for å starte en direktemeldingsøkt. 2.Hold markøren over presentasjonsikonet (skjermikonet). 3.Klikk PowerPoint i kategorien Presenter, og last opp filen til direktemeldingen. 4.Hvis du vil flytte lysbildene, klikker du Miniatyrbilder, og deretter klikker du lysbildet du vil vise, eller bruker pilene nederst i møterommet. 5.Hvis du vil se presentatørnotatene, klikker du Notater. 6.Klikk Merknader-knappen øverst til høyre på lysbildet for å åpne verktøylinjen, og bruk merkepenner, stempler, laserpeker og så videre. Ta tilbake kontroll over en delingsøkt 1.Hvis du vil ta tilbake kontrollen over skrivebordet eller programmet, klikker du Gi kontroll på nytt. 2.Hvis det er merket av for Gi kontroll automatisk, klikker du alternativet for å fjerne merket. Hvis du vil ta tilbake kontrollen fra en person, klikker du Ta tilbake kontroll. Dele skrivebordet eller et program

2 Starte en gruppedirektemeldingssamtale Start en gruppedirektemeldingssamtale ved å merke flere kontakter eller en kontaktgruppe i kontaktlisten. Du kan også gjøre en direktemeldingssamtale med én person til en gruppesamtale. 1.Hold CTRL-tasten, og klikk hver av kontaktene du vil invitere. 2.Høyreklikk utvalget, og klikk deretter Send en direktemelding 3.Skriv inn meldingen, og trykk deretter ENTER. 4.Hvis du vil koble til lyd, klikker du telefonknappen. 5.Hvis du vil koble til video, klikker du kameraknappen. 6.Hvis du er i en direktemeldingsøkt med én person og vil legge til flere personer, holder du markøren over personikonet og klikker deretter Inviter flere personer. Starte en ikke-planlagt telefonkonferanse Start et ad hoc-møte for å diskutere et emne som må håndteres umiddelbart. 1.Merk kontaktene ved å holde CTRL-tasten og klikke navnene. 2.Høyreklikk utvalget, og klikk Start en telefonkonferanse. 3.Velg hvordan du vil starte telefonkonferansen: Lync-samtale – Lync foretar et anrop ved hjelp av datamaskinens lydenhet. Mobil, Arbeid eller et annet nummer – Lync ringer kontaktene dine fra nummeret du velger. 4.Kontaktene mottar et varsel, og de kan godta eller avslå invitasjonen. Overføre en fil Bruk alternativet for filoverføring til å sende dokumenter til kontakter i en direktemelding. 1.Dobbeltklikk et kontaktnavn for å starte en direktemeldingsøkt. 2.Dra filen fra datamaskinen og slipp den i samtalevinduet, eller bruk kategorien Vedlegg på presentasjonsmenyen. Lync sender en filoverføringsinvitasjon til mottakeren, og filen sendes hvis invitasjonen godtas. TIPS Du kan også dra filen til et kontaktnavn, og dette sender et varsel til mottakeren som kan godta avslå filoverføringen. Dele en tavle En tavle er en tom side som du kan bruke til notater, tegninger eller importerte bilder som møtedeltakere kan arbeide på sammen. 1.Hold markøren over presentasjonsknappen (skjermen), og klikk Tavle i kategorien Presenter. 2.Bruk verktøysettet for merknader til høyre på tavlen, for eksempel merkepenn, stempler, laserpeker og skrive- og tegneverktøy.


Laste ned ppt "Hurtigreferanse for Lync 2013 KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google