Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kongsvinger tennishall

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kongsvinger tennishall"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kongsvinger tennishall
Tennis i Kongsvinger blir helårsidrett!

2 Prospekt for tennishall i Kongsvinger
Vi ønsker oss en enkel hall bak klubbhuset slik at klubbhuset er garderober og kafeteria/oppholdsrom. Barn og unge krever helårstilbud for å velge tennis som sin 1. eller 2. idrett. I 2012 var det bare gode spilleforhold i ca 50 dager. Vi hadde trengt hallen i over 310 dager! Økonomien i prosjektet må være tilpasset våre muligheter. Vi ønsker godt samarbeid med alle interessenter og ønsker å gi så mye tilbake til interessentene som mulig.

3 En mulig hall …. En Thermohall vil senke byggekostnadene drastisk. Total kostnadsramme antas å bli ca. 8,5 – 9.0 mill. kr. Tomta håper vi at Kongsvinger kommune bidrar med. Grunnarbeider vil vi gjøre med stor dugnadsinnsats og rimelig hjelp fra lokale ”helter”. Spillemidler på ca 1/3 av totalkostnadene er grunnlaget for å gå videre. Ca. 2,8 – 3,0 mill. kr. Momskompensasjonen trenger vi en god avtale for, inntil pengene foreligger. Litt over 1,7 mill. kr. Vi har ingen gjeld på nåværende anlegg og håper å ha ca kr i egenkapital til hallen. Driftskostnader mener vi å ha god kontroll på, men det krever like god administrasjon som alt annet vi har gjort.

4 En mulig hall … Vi tar sikte på å håndtere et lån på ca. 1 mill. kr. selv. Vi søker Kongsvinger kommune om 2 millioner kr. Vi søker Kongsvinger kommune om finansiering av byggelånet inntil Spillemidler og Momskompensasjon foreligger. Da kan drømmen vår bli en realitet!!!!!

5 En mulig hall … Plassering i terrenget: Foreløpig skisse:

6 Byggekostnader: Total kostnadsramme; TEK 10 hall 8.900.000 kr.
Spillemidler kr. Momskompensasjon kr. Egenkapital kr. Lån som KTK betjener kr. Dugnadsinnsats på tomt/hall kr. Kongsvinger kommune og sponsorer kr.

7 Driftskostnader: Lånekostnader inkl. avdrag og 4,0% rente 160.000 kr.
Strøm og oppvarming kr. Vedlikeholdsutgifter baner, klubbhus og hall kr. Personutgifter for daglig drift kr. Administrasjon av hele klubben kr Sum kr. =================================================

8 Driftsinntekter: Medlemsinntekter utendørs 50.000 kr.
Leieinntekter innendørs kr. Inntekter fra etablerte forbindelser kr. Sponsorer kr. NOK/NIF-midler kr. Div. ekstrainntekter kr Sum kr. ==========================================================


Laste ned ppt "Kongsvinger tennishall"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google