Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kort om |. Denne teknologien er utviklet av NASA for å kunne balansere temperaturforskjellene som astronautene utsettes for i rommet. Teknologien baserer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kort om |. Denne teknologien er utviklet av NASA for å kunne balansere temperaturforskjellene som astronautene utsettes for i rommet. Teknologien baserer."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kort om |

2 Denne teknologien er utviklet av NASA for å kunne balansere temperaturforskjellene som astronautene utsettes for i rommet. Teknologien baserer seg på at kapsler, 3 mill. pr cm 2, inneholdende parafin, har en evne til å absorbere, lagre og gjengi varme. Teknologien fungerer slik at når en kapsel utsettes for varme fra kroppen begynner parafinet å smelte. Når parafinet er flytende går varmeenergien videre til neste kapsel i kjeden osv. Varmen fordeles på denne måten ut i hele produktet og samles ikke på et sted. Når temperaturen synker endres parafinet fra flytendes til fast form. Under denne prosessen avgis en reaksjonsvarme.

3 Outlast teknologien tilbyr temperaturregulering og svetteredusering noe som gir en bedre komfort. Outlast påvirker mikroklimaet nærmest kroppen der hvor det er utsatt for temperaturforandringer. Teknologien kan brukes i foam, fibrer el. coating. Det trykte mønstret på baksiden av våre for er Outlast.

4  Balanserer temperaturforskjeller  Reduserer svette og høyner komforten. Teknologien finner du idag også i:  Undertøy  Sengetøy  Medisinske produkter  Klær

5 Funksjonen kan ikke vaskes eller slites bort. Teknologien hjelper også da det er varmt i og med at vinden fra ev. ventilasjonåpninger ”kjøler ned” kapslene og påvirker kroppstemperaturen. Et Outlastprodukt som har lagres kjølig vil være svalt lengre enn et produkt uten denne teknologien. Les mer på www.outlast.com

6 Takk for at du brukte 10 min på å lese om Jofamas produkter og vårt syn på Outlast-teknologin!


Laste ned ppt "Kort om |. Denne teknologien er utviklet av NASA for å kunne balansere temperaturforskjellene som astronautene utsettes for i rommet. Teknologien baserer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google