Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Det du nå vil se...... er en nyhet som kommer til å få store følger for hele verden...

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Det du nå vil se...... er en nyhet som kommer til å få store følger for hele verden..."— Utskrift av presentasjonen:

1 Det du nå vil se...... er en nyhet som kommer til å få store følger for hele verden...

2 Den er på størrelse med et riskorn…

3 ... en oppfinnelse som gjør det unødvendig med penger og kredittkort!

4 Man kan bruke den til mye, bl.a. til å forhindre bedrageri og identitetsberøvelse... Den er allerede tatt i bruk av rikfolk som et verktøy for å hindre kidnapping.

5 FLY DEN!!! Finn ut hvorfor...

6 MOTOROLA er firmaet som produserer mikrochipen for MONDEX SMARTCARD. De har utviklet flere implantater for mennesker, ved å benytte “Bio-chip.” Denne “bio-chipen” er 7 mm lang og 0.75 mm bred, like stor som et riskorn. Den inneholder en transponder og et oppladbart Lithium- batteri. Batteriet blir oppladet ved hjelp av en termometrisk krets som produserer en elektrisk strøm utfra svingningene i kroppstemperaturen vår. Transponder er en lagrings- enhet for informasjon i mikrochiper. Informasjonslesing foregår i bølger akkurat som i en fjernkontroll.

7 HUSK DETTE FIRMANAVNET OG LOGOEN!

8 Mer enn 250 selskaper og 20 land er involvert i distribusjonen av MONDEX til verden, og mange nasjoner er “privilegerte” som kan benytte dette systemet, bl.a.: Storbritannia, Kanada, USA, Australia, New Zealand, Israel, Hong Kong, Kina, Indonesia, Macau, Malaysia, Filipinene, Singapore, Thailand, India, Taiwan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador og Brasil.

9 Det finnes andre SMARTCARD-systemer som blir benyttet gjennom MONDEX, spesielt etter at MasterCard kjøpte 51% av selskapets aksjer.

10 ... hva har dette med meg å gjøre? Så spør du sikkert...

11 De brukte mer enn 10 millioner kroner i forskning bare for å finne ut hvor det var best å sette inn “bio-chipen” i menneskekroppen. De fant bare to tilfredsstillende og effektive steder: HODET (på undersiden av skallen) og på baksiden av hånden, spesielt… HØYRE HÅND!

12 Det (dyret) utvirker at det blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og treller, et merke i sin høyre hånd eller på sin panne, og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket... Johannes Åpenbaring 13,16-17 Dette er forutsagt i Bibelen:

13 t

14 En milliard “bio-chiper” er produsert av MONDEX på et år. (De har vært i produksjon i minst ett år.) De oppdaget at hvis chipen ble brukt i et kort, ville de støte på flere alvorlige problemer. Chipen kunne da brytes og den lagrede informasjonen kunne endres eller forfalskes. Verdien kunne bli manipulert, stjålet eller tapt. Etter at man hadde mottatt kortet, ville det ha utløpt innen ett eller to år. Til slutt vil ekte penger bli utrygt i det generelle markedet.

15 Det er bare en løsning på dette problemet, støttet oppunder av MOTOROLA: Å implantere “bio-chipen” i høyre hånd eller i hodet, hvor den ikke kan fjernes. Hvis den blir fjernet ved operasjon, vil den lille kapselen briste, og personen vil bli infisert av Lithium og kjemikaliene i mikrobakteriene. GPS vil oppdage at den er fjernet og varsle myndighetene. Merk: MONDEX betyr “Money on your hand” (Penger på hånda). MON = MONetary DEX = DEXter = Right-hand side

16 Tar du det alvorlig?

17 Hvis du synes denne meldingen er interessant, SEND DEN VIDERE! Tenk deg dine foreldre, venner og søsken, alle du kjenner… blir “merket”!

18 Hvis du betviler informasjonen som er gitt her, gjør følgende: Gå inn på nettsiden www.google.com www.google.com Skriv inn søkeordet “VERICHIP” og les noen av lenkene. Gjør det samme med ordene “MONDEX SMARTCARD.” Nå er du informert. Nå kan du ikke lenger si at du ikke er klar over dette. Nå kan du stilles ansvarlig for ditt valg. Må Gud velsigne deg!


Laste ned ppt "Det du nå vil se...... er en nyhet som kommer til å få store følger for hele verden..."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google