Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PRESENTASJON KARRIERESTART -en del av Nye StudentTorget.no.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PRESENTASJON KARRIERESTART -en del av Nye StudentTorget.no."— Utskrift av presentasjonen:

1 PRESENTASJON KARRIERESTART -en del av Nye StudentTorget.no

2 En del av Nye StudentTorget Nye StudentTorget lanserer i løpet av våren, sommeren og høsten 2005 en omfattende satsing på å bygge en komplett norsk studentportal som vil inneholde hele spekteret av tjenester relevante for studenter. Portalen vil inneholde tjenester knyttet til skole, utdanning, studentliv og karrierestart. Satsningen er den mest omfattende nettsatsningen som er gjort ovenfor studenter i Norge og utvikles i samarbeid med solide partnere. StudentTorget har vært på nett siden ’99 og har i dag ca. 25.000 månedlige brukersesjoner, dvs. noen hundre tusen sidevisninger per måned. Vi starter med en god brukermasse, mye erfaring og kjennskap og innsikt i studentNorge.

3 Studentenes startside for karriere Karrierestart er en side for studenter og nyutdannede på bachelornivå og oppover innen merkantile og tekniske fagfelt som økonomi, markedsføring, IT, ingeniørfagene, juss, statsvitenskap o.l. Her finner studentene en komplett oversikt over heltids- og deltidsstillingene der bedriftene ser spesielt etter studenter og nyutdannede! Studentene kan også søke seg frem til bedriftene som tar i mot åpne søknader, finne faktainformasjon om bedriftene, om bransjene og annen info relevant for førstegangssøkeren.

4 Finn bedrift i bransje

5 Finn stilling i bransje

6 Finn bedriftsinfo

7 Finn stillingsinfo

8 Hva koster det? Det koster NOK 0,- å presentere bedriften på KarriereStart.no. Det koster NOK 0,- å publisere stillinger på KarriereStart.no. (kun relevante stillinger publiseres). Vi tilbyr ekstra profilering av stillinger gjennom 1) nyhetsbrev og 2) profilerte stillinger på nettsiden. Vi tilbyr ekstra profilering av bedriften gjennom 1) nyhetsbrev med ukens bedrift og 2) profilerte bedrifter på nettsiden. Muligheter for ekstra profilering vil bli tilgjengelig fra høsten 2005.

9 Hvordan registrere min bedrift? Presentasjon med følgende info: - Faktainformasjon (bransjer, ansatte m.m.) - Introduksjon / om bedriften - Muligheter for studenter / nyutdannede - (Rekrutteringsbehov) - (Rekrutteringsprosess) - (Annen info / linker m.m.) Fremgangsmåte: Fyll ut vedlagt registreringsskjema

10 Hvordan registrere ledige stillinger? Etter at du har registrert bedriften gir vi deg tilgang til en egen side hvor du selv kan registrere ledige stillinger + redigere informasjonen som er lagt inn om din bedrift. Eventuelt kan du be oss gjøre dette ved å sende inn stillingen / redigert tekst til oss. Du har begge muligheter og det er kostnadsfritt – enklere blir det ikke!

11 Blir tjenesten brukt? Vi har allerede mellom 700 – 1200 besøk hver eneste dag og vi forventer at dette tallet tredobles i løpet av høsten 2005 i og med at tjenestespekteret tidobles og kvaliteten mangedobles. Hva gjelder vår markedsføringsinnsats gjør vi aktiviteter ute på skolene i kombinasjon med trykte og digitale medier. Vi er til stede i samtlige av de større studentbyene gjennom flere av våre konsepter. Konseptene med egne brands markedsføres hovedsakelig individuelt. Om kort tid vil du få tilgang til online statistikk som viser hvor mange ganger din bedriftsprofil eller dine stillinger vist.

12 Kontaktinfo – ytterligere informasjon Prosjektleder Bjarne Vasset jr. Telefon: 90 93 28 07 E-post: bvasset@studenttorget.nobvasset@studenttorget.no www.karrierestart.no www.studenttorget.no www.studentkatalogen.no


Laste ned ppt "PRESENTASJON KARRIERESTART -en del av Nye StudentTorget.no."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google