Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Forhandlingsfilosofien SMARTnership™ baseres på erfaringer og analyser og studier på ca 30.000 forhandlinger Kort forklart kan vi sette opp 4 områder som.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Forhandlingsfilosofien SMARTnership™ baseres på erfaringer og analyser og studier på ca 30.000 forhandlinger Kort forklart kan vi sette opp 4 områder som."— Utskrift av presentasjonen:

1 Forhandlingsfilosofien SMARTnership™ baseres på erfaringer og analyser og studier på ca 30.000 forhandlinger Kort forklart kan vi sette opp 4 områder som er årsak til at partene ikke utnytter forhandlingers fulle potensial eller hvorfor ikke alle forhandlere lykkes i å nå en god avtale: 1.Ingen forankret forhandlingsstrategi (Smartnership™) 2.Ikke etablert tillit mellom partene 3.Ingen enighet om hvordan partene skal forhandle (spilleregler) 4.Utnytter ikke alle variabler i forhandlingen (NegoEconomics ™)

2 Eksempler på bedrifter som tjener mer penger etter SMARTnership – filosofien: En av verdens mest kjente ølprodusenter. 4.største bryggeri i verden. Investerte i 24 ansatte på kurs i forhandlinger. Rapporterte økt inntjening på € 975.000 som følge av økt kompetanse i forhandlinger Internasjonal produsent av vindmøller i 70 land Økt inntjening på DKK 76.447.500,- Basert på rapport fra 60 personer i Vestas Ledende leverandør av utstyr og service til verdens sement og mineralindustri. Rapporterte kapitaliserte merverdier for DKK 10.516.200,- som følge av SMARTnership

3 Kurset passer for deg som ønsker å utvikle praktiske forhandlingsferdigheter! Mini-master programmet er et tilpasset utviklingsløp basert på «Master of Executive Negotiation». Det er et kortere program uten masteroppgave og studiepoeng. Kurset gjennomføres på norsk. SMARTnership™ Emosjonell intelligens Lederskap Kommunikasjon Kulturell forståelse Forhandlings- teknikker Etikk & Moral


Laste ned ppt "Forhandlingsfilosofien SMARTnership™ baseres på erfaringer og analyser og studier på ca 30.000 forhandlinger Kort forklart kan vi sette opp 4 områder som."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google