Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tour de Frøya Velkommen til ”Tour de Frøya” – Frøya rundt på sykkel.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tour de Frøya Velkommen til ”Tour de Frøya” – Frøya rundt på sykkel."— Utskrift av presentasjonen:

1 Tour de Frøya Velkommen til ”Tour de Frøya” – Frøya rundt på sykkel.
Start: Rådhusgata på Sistranda. Når: Lørdag 31.mai kl Påmelding: Innen 25.mai til Startkontingent: Kr. 100,00, betales til konto For bedriftslag/ andre grupper kan vi sende faktura etter at påmelding er skjedd. Merk innbetalingen ”Tour de Frøya” eller bare ”sykkel” Etteranmelding ved start innen kl startdagen mot dobbel startkontingent.

2 ARRANGEMENTSKOMITEEN
Renathe G Sandvik Iver Egil Edvardsen Halgeir Hammer h- Dag Robert Bjørshol (Leder) Ulrik Ervik Synnøve G Ervik Heidi Nielsen Jan Otto Fredagsvik

3 Start og innkomst i Rådhusgata. Løypa er 43,8 km
Start og innkomst i Rådhusgata. Løypa er 43,8 km. Ved kryss skal du alltid svinge til høyre.

4 Rundkjøringa i Hamarvik. Fortsett rett fram. 39,8 km igjen.

5 Krysset på Flatval. Sving til høyre. Syklet: 6,9 km. Gjenstår 36,9.

6 Krysset ved Hallaren kirke. Syklet:15,4 km. Gjenstår: 28,4 km.

7 Hallaren kirke. Sving til høyre.

8 Tidligere herredshus for Sør-Frøya.

9 Kryss på Nordskag. Sving til høyre. Syklet:20,2 km. Gjenstår: 23,6 km.

10 Klubben grendahus. Syklet: 30,2 km. Gjenstår: 13,6 km.

11 Hellesvik-krysset. Sving til høyre. Syklet: 37,1 km. Gjenstår: 6,7 km.

12 Sistranda og målet i sikte. Syklet: 42,6 k. Gjenstår: 1,2 km.

13 Premiering Racer, kvinner: 1.2.3. plass,gavekort.
Racer,menn: plass,gavekort. Offroad, kvinner: plass, gavekort Offroad, menn: plass, gavekort Bedrift: Trekning, gavekort. Mosjon: Trekning, gavekort.

14 Premieutdeling ”Tour de Frøya” inngår som en del av ”Frøyadagan 2008” som arrangeres i tiden 29.mai-1.juni. På torget utenfor Stjernesenteret vil det lørdag 31.mai og søndag 1.juni være stor aktivitet. Premieutdeling for ”Tour de Frøya” skjer fra scenen lørdag 31.mai kl Søndag 1.juni går den tradisjonelle turmarsjen ”Frøya over”. Den arrangeres av Nabeita i.l. for 13.gang. Premieutdeling for ”Frøya over” finner sted fra scenen søndag 1.juni kl Det vil bli trukket ut et gavekort blant de som gjennomfører både ”Tour de Frøya” og ”Frøya over”.

15 TOUR DE FRØYA Lerøy Hydrotech AS ønsker å utfordre våre likesinnede til en uhøytidelig kappestrid. Vi håper din bedrift vil stille med sine ansatte 31.Mai. Da arrangeres Tour de Frøya. Dette er et sykkelritt på 43km, som blir arrangert i forbindelse med Frøya dagene. Vi ser for oss at vi blir med det offisielle rittet, og vinner en av oss hele rittet, så er jo det kjekt. Men poenget er å finne ut hvem av bedriftene som er sprekest! Snittet av de 5 beste sykelistene i hvert firma gir vinnertiden, og det firmaet som vinner får både napp i vandrepokalen og pengepremien!! Pengepremien spleiser vi på. Om hvert deltakende firma legger i 3.000,- blir det ,- på vinneren. Er dere spreke nok til å ta utfordringen? Meld i fra til med antall sprekinger. Så sees vi snart på Frøya!

16 Telefon- Nummeret skal være Bordplass- Ering er endret slik at alle ser og hører godt det som skjer fra scenen. Mulig å reserve bord. Bordene nummereres fra 1 til 75.


Laste ned ppt "Tour de Frøya Velkommen til ”Tour de Frøya” – Frøya rundt på sykkel."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google