Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Til alle lag og foreninger i Hedmark Gymnastikk- og turnkrets Kongsvinger, 2.mars 2013 Invitasjon til årets Barnekretsturnstevne, 8.-9. juni Kongsvinger.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Til alle lag og foreninger i Hedmark Gymnastikk- og turnkrets Kongsvinger, 2.mars 2013 Invitasjon til årets Barnekretsturnstevne, 8.-9. juni Kongsvinger."— Utskrift av presentasjonen:

1 Til alle lag og foreninger i Hedmark Gymnastikk- og turnkrets Kongsvinger, 2.mars 2013 Invitasjon til årets Barnekretsturnstevne, juni Kongsvinger idrettslag- turngruppen arrangerer det 71. barnekretsturnstevne på Kongsvinger. Vi ønsker alle Hedmarksklubbene velkommen til Kongsvinger denne helgen! Ankomst lørdag : Sekretariat/ stevenekontor på Vekstsenteret, ved henvendelse her vil dere få tildelt klasserom til overnatting, lunsj, medaljer og t-skjorter. Registrering for klubber som kommer på søndag er i Kongsvingerhallen. Basismesterskapet avvikles i Mølleparken midt i Kongsvinger sentrum(ved dårlig vær i Kongsvingerhallen), etter Basismesterskapet vil det bli mulighet for oppvisninger. Vi håper alle klubbene har lyst til å vise hva de kan! Synsekonkurransen holdes i Kongsvingerhallen søndag. Lørdag kveld inviterer vi turnerne på et utvalg aktiviteter på Vekstsenteret - Diskotek - Filmkveld - Bordtennis - Bowling Vi jobber også med mulighet for ekstra turning for de som vil i tidsrommet i Kongsvingerhallen søndag. Pris: kr 500,- for én dag, kr 600 for begge dager, alt inkludert.

2 VIKTIG: Påmeldingsfristen er 15. april, og da stenger påmeldingssiden. Minner om at det er viktig å overholde tidsfristen for at alle turnerne skal få t-skjorte og medalje. Eventuelle etteranmeldinger må gjøres manuelt av oss, og da blir det et tillegg på kr 50,- per deltager. Påmeldingen er bindende, og gjelder først når faktura er betalt. For mer informasjon om selve påmeldingen se vårhjemmeside Påmelding til Basismesterskapet,, utstyrskart og musikk leveres sekretariat ved ankomst. Vi har airfloor og airtrack, samt to trampetter. Er det annet dere trenger må dere gi oss beskjed!www.kil-turn.no Kontaktperson: Gunn Hege Dalsberget mail: mobil: VELKOMMEN TIL EN MORSOM TURNHELG PÅ KONGSVINGER! Kongsvinger IL Turn

3 Foreløpig program Lørdag 8. juni Oppmøte og registrering på Vekstsenteret Basismesterskap i Mølleparken (alternativt Kongsvingerhallen) Oppvisninger fra klubbene i Mølleparken TRANSPORT til Vekstsenteret for resten av kveldens aktiviteter Middag Aktiviteter STILLE Søndag 9.juni Frokostservering/ pakking og rydding av rom/»utsjekk» Transport til Kongsvingerhallen Trening Lunsj 12.00Oppstilling til defilering 12.30Avgang defilering 13.30Synsekonkurranse 16.00Avslutning Sverige A= Mølleparken/Rådhusplassen B= Vekstsenteret Elverum Oslo


Laste ned ppt "Til alle lag og foreninger i Hedmark Gymnastikk- og turnkrets Kongsvinger, 2.mars 2013 Invitasjon til årets Barnekretsturnstevne, 8.-9. juni Kongsvinger."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google