Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Datamaskin. Historien Mannen som var forst til og finne opp onkli datar var han Steve Jobs. Hann fant opp firma Apple og så ble det krang i mellom folka.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Datamaskin. Historien Mannen som var forst til og finne opp onkli datar var han Steve Jobs. Hann fant opp firma Apple og så ble det krang i mellom folka."— Utskrift av presentasjonen:

1 Datamaskin

2 Historien Mannen som var forst til og finne opp onkli datar var han Steve Jobs. Hann fant opp firma Apple og så ble det krang i mellom folka i kompaniet og de lagde anet firma som heter Machintos i dag. Men det var også en an fyr som heter Bill Gates som lagde det fine opprateringsystem MS-DOS og kompaniet Microsoft som bygnte i garagen til Bill Gates.

3 Bill Gates lurte Steve Jobs i og jobbe med han og lage et betre firme men han lurte Steve. Noen få år seinere hadda apple og Machintos gått nesten på dunken men 1997 kjopte Bill Gates halvparten av Apple. Nå lager Apple mange fine data i dag og Microsoft jobber med dem. Det nyeste og beste salg for Apple i dag er sikkert IPod.

4 Microsoft er nå det flotteste opratingsystem kompaniet i verden, etter dem kommer Linux. Microsft bygnte og lage MS-DOS som hadde bara svart sjerm og hvite bokstaver og tall men det virka fint. Etter det kom Windows 3.1 som du kunne bruke mus og DESKTOP og klikke på icon. Så kom mye betre oppratingsystem som heter Windows 95 etter det kom 98 så kom Windows 2000 som er et av di beste opprating systemene som Microsoft har lagd, med Windows Xp som kom året 2001.

5


Laste ned ppt "Datamaskin. Historien Mannen som var forst til og finne opp onkli datar var han Steve Jobs. Hann fant opp firma Apple og så ble det krang i mellom folka."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google