Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Immunforsvar - Rebusløp Formål: Ved å løse dette rebusløpet vil du øke dine kunnskaper om det å opprettholde et godt immunforsvar Å opprettholde et godt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Immunforsvar - Rebusløp Formål: Ved å løse dette rebusløpet vil du øke dine kunnskaper om det å opprettholde et godt immunforsvar Å opprettholde et godt."— Utskrift av presentasjonen:

1 Immunforsvar - Rebusløp Formål: Ved å løse dette rebusløpet vil du øke dine kunnskaper om det å opprettholde et godt immunforsvar Å opprettholde et godt immunforsvar. Marit

2 POST 1  Varierer søvnbehovet fra menneske til menneske?  Hvor mye søvn trenger i gjennomsnitt et voksent menneske?  Har årstid noe å si for søvnbehovet?  Er søvn viktig for å holde seg frisk? Hvorfor / hvorfor ikke?  Lag 3–4 gode råd for å sikre god nattesøvn

3 Å opprettholde et godt immunforsvar. Marit POST 2  Hvorfor er det viktig å spise minst mulig bearbeidet mat?  Hvorfor bør vi spise ”5 om dagen”?  Vann er en god tørstedrikk. Hvorfor?  Hva gjør store mengder fett og sukker med kroppen vår?

4 Å opprettholde et godt immunforsvar. Marit POST 3  Er det sant at en god latter forlenger livet?  Hvorfor / hvorfor ikke…………………?

5 Å opprettholde et godt immunforsvar. Marit POST 4  Tenk tilbake til det du lærte om respirasjonssystemet …………………..  Hvorfor kan røyking føre til et svekket immunforsvar?

6 Å opprettholde et godt immunforsvar. Marit POST 5  Dere er nå ute og går……………………… Kan det å gå bedre ditt immunforsvar? Hvorfor / hvorfor ikke?  Lag et slagord for å få folk til å være fysisk aktive

7 Å opprettholde et godt immunforsvar. Marit POST 6  Vi vet alle at hygiene er viktig…………… Men hva har hygiene med immunforsvaret å gjøre?  Nevn flere grunner til å ha god hygiene  Hva tenker dere når dere hører ”ingen god yrkesutøver uten god hygiene”

8 Å opprettholde et godt immunforsvar. Marit POST 7  Hvilke av disse ordene har noe med immunforsvaret å gjøre? a Stress b Depresjon c Sosiale behov d Trygghet e Sosialt nettverk f Fritidsaktiviteter g Trivsel


Laste ned ppt "Immunforsvar - Rebusløp Formål: Ved å løse dette rebusløpet vil du øke dine kunnskaper om det å opprettholde et godt immunforsvar Å opprettholde et godt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google