Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Her er gruppa. Didrik, Anne, Sondre, Nicco, Jenny.g, Ary. Denne gruppa jobbet med vann og det neste dere ser er det vi har forsket på med vann.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Her er gruppa. Didrik, Anne, Sondre, Nicco, Jenny.g, Ary. Denne gruppa jobbet med vann og det neste dere ser er det vi har forsket på med vann."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Her er gruppa. Didrik, Anne, Sondre, Nicco, Jenny.g, Ary. Denne gruppa jobbet med vann og det neste dere ser er det vi har forsket på med vann.

3 Dette er Gjerstad vannet. Som er nesten helt brakk vann. Vi fant ut at det var 7 gram promille i vannet. På dypet var det 11\12 promille.

4

5 Uten mat å drikke duger heltene ikke. Derfor er det bra med mat og drikke når man jobber så hardt som vi gjorde!!!! Her sitter vi å spiser. Mmmmm……

6 Vi fant også et kryp som heter STAVTEEGE. Den er et av Norges sjeldneste insekt. Den lever i brakk vann men vi fant den i sivet.


Laste ned ppt "Her er gruppa. Didrik, Anne, Sondre, Nicco, Jenny.g, Ary. Denne gruppa jobbet med vann og det neste dere ser er det vi har forsket på med vann."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google