Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Handtering og innlevering.  Rana og Hemnes: Innsamling ved hjelp av utplasserte containere og komprimatorbil. Organiseres av landbrukskontorene og utføres.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Handtering og innlevering.  Rana og Hemnes: Innsamling ved hjelp av utplasserte containere og komprimatorbil. Organiseres av landbrukskontorene og utføres."— Utskrift av presentasjonen:

1 Handtering og innlevering

2  Rana og Hemnes: Innsamling ved hjelp av utplasserte containere og komprimatorbil. Organiseres av landbrukskontorene og utføres av Østbø.  SHMIL-området: Her er det gjenbruksstasjoner i de fleste kommunene der landbruksplast kan leveres. I Vevelstad er det permanent utplassert en container som tømmes ved bahov.

3  Plastfolie: Rundballeplast, solfangerfolie og annen plastfolie. Ristes ren for produktrester og leveres løs. Nett og tau skal fjernes.  PP-sekker: Store vevde sekker til gjødsel, kraftfor etc. Eventuelle innersekker kan følge med. Ristes ren for produktrester. Bruk en til å pakke de andre i.

4  Energiplast: Nett og tau fra rundballer. Pakkes i egen gjenknytt sekk (gjerne PP-sekk).  Silokanner: Kanner det har vært ensileringsmidler i leveres tomme og uten kork. Kanner som er over 100 liter eller er merket med ekstremt brannfarlig, oksiderende, meget giftig, etsende eller eksplosiv er restavfall og skal sorteres ut og leveres for seg.

5

6


Laste ned ppt "Handtering og innlevering.  Rana og Hemnes: Innsamling ved hjelp av utplasserte containere og komprimatorbil. Organiseres av landbrukskontorene og utføres."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google