Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Individuell bevisstgjøring Dine styrker – slik andre ser dem

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Individuell bevisstgjøring Dine styrker – slik andre ser dem"— Utskrift av presentasjonen:

1 Individuell bevisstgjøring Dine styrker – slik andre ser dem
Verktøykasse Individuell bevisstgjøring Dine styrker – slik andre ser dem

2 Refleksjonsoppgave Dine sterke sider slik andre ser dem
Dine styrker slik andre ser dem Refleksjonsoppgave Dine sterke sider slik andre ser dem REFLEKSJONØVELSE Som supplement til dine egne betraktninger om styrker og utviklingsområder, er det viktig å undersøke hvordan andre oppfatter deg. Kanskje har du sider som andre ser, men som du ikke vet om. Den beste hjelpen får du fra mennesker som kjenner deg godt fra livets ulike arenaer. Kontakt minst fem personer som kjenner deg, gjerne fra forskjellige sammenhenger. Det kan for eksempel være nåværende eller tidligere medarbeidere, kollegaer, ledere, andre kontakter, bekjente fra fritidsaktiviteter eller andre. Fortell dem at du er i en omstillingsprosess og at du i den forbindelse skal innhente tilbakemeldinger om deg selv, dine sterke sider og utviklingsområder. Si gjerne at det er viktig for deg å få ærlige tilbakemeldinger. Be personene besvare følgende spørsmål skriftlig: Hva ser du som mine sterkeste sider? Hvordan vil du beskrive meg for andre? Hva synes du jeg har tilført i jobben, for seksjonen, avdelingen, organisasjonen, familien, og så videre? Hvilke sider synes du jeg kan utvikle?

3 Mine sterke sider – slik du ser dem
Dine styrker slik andre ser dem Mine sterke sider – slik du ser dem Jeg deltar i et utviklingsprogram. I den forbindelse har jeg fått som oppgave og innhente andres vurderinger av meg selv. Hvordan jeg ser på meg selv og hvordan andre opplever meg er ikke nødvendigvis helt sammenfallende. Jeg håper derfor du vil gi meg noen ærlige tilbakemeldinger som vil hjelpe meg i min bevisstgjørings- og refleksjonsprosess. Du kan enten sende spørsmålene via e-post eller bruke malen til høyre. SPØRSMÅL KORT BEGRUNNELSE Hva ser du som mine sterkeste sider? Hvordan vil du beskrive meg for andre? Hvilke sider synes du jeg kan utvikle? SENDT AV: UTFYLT AV:

4 Oppsummering av ferdigheter
Dine styrker slik andre ser dem Oppsummering av ferdigheter Sett resultatene som du samler inn, sammen i tabellen til høyre. Forsøk å finne nøkkelord som beskriver det personene har sagt om deg. Skriv ned de ordene som går igjen hos flere av personene i den venstre kolonnen og de avvikende i den høyre. GJENTATTE AVVIKENDE


Laste ned ppt "Individuell bevisstgjøring Dine styrker – slik andre ser dem"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google