Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

SHINGEL.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "SHINGEL."— Utskrift av presentasjonen:

1 SHINGEL

2 Takets funksjoner Takets viktigste funksjon er å hindre at fuktighet, regn, snø og hagl trenger inn i bygningen og lager fuktskader. Men i tillegg må også taket være sterkt nok til å tåle vind, solstråler, temperaturforandringer og frost.

3 Om shingel Taktekkemateriale av papp hvor det i overflaten er valset ned fargede skiferkorn. Materialet er delt opp i mange forskjellige formater. Dette blir gjort får å beskytte pappen mot sol (uvb stråler). Shingel blir levert i forskjellige farger.

4 Oppbyggingen av shingel
Pappen er stanset ut i plater som har ulike tunger i ulike former. Platene har en lengde på 100cm til 120cm og en bredde på 30cm. For å få et jevnt farge spill anbefaler produsenten at at shingelplatene fra tre pakker blir blandet under montering. Shingel platene blir festet med pappspiker (2,0-25/25) Bruksområde Takshingel kan legges på tretak med minstefall 15º. Underlagsbelegg skal benyttes fra 15º t.o.m. 18º, og alltid i værharde strøk. Ny shingel kan du også legge rett på gammel shingel eller på det gamle ”papptaket”. Shingel har vanlegvis 15 års garanti, men har nok noko lengre levetid.


Laste ned ppt "SHINGEL."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google