Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Til dere som bor i nærheten av Styrimarka Kartet på innsiden av folderen er en gave til dere fra Styri Vel - som har bekostet utgivelsen av kartet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Til dere som bor i nærheten av Styrimarka Kartet på innsiden av folderen er en gave til dere fra Styri Vel - som har bekostet utgivelsen av kartet."— Utskrift av presentasjonen:

1 Til dere som bor i nærheten av Styrimarka Kartet på innsiden av folderen er en gave til dere fra Styri Vel - som har bekostet utgivelsen av kartet. Vi har som formål er å fremme medlemmenes felles interesse i området og virke for stedets sosiale og fysiske miljø, samt beboernes trivsel og sikkerhet. Et viktig bidrag for å nå dette målet er det nye kartet over ”Styrimarka”. Vi håper det blir godt mottatt også utenfor Vel'ets område. Både sommer- og vinterstier og skiløyper er tegnet inn. I tillegg er mange av kulturminnene i områdene markert. På disse plassene vil det etter hvert bli oppslagstavler med noe historie. En del svært lokale navn er også tatt med, som f.eks Jentekulpen, Abborberget og Fandens fotspor. Mange eldre har nok minner knyttet til disse plassene, mens andre kanskje hører navnene for første gang. Styri Vel håper kartet og etter hvert oppslagstavlene vil pirre nysgjerrigheten og bidra til at dere vil bruke nærområdet vårt, ”Styrimarka”, enda mer. At interessen er stor allerede er hevet over enhver tvil besøkende skrev navnet sitt i gjesteboka i Bokkedalen i 2005! Bruk det nye kartet til å planlegge din neste tur! I tillegg til Februa og Åsletta, er både Haugen, Sætertjennet, Brennhaugen og Frilset mulige utgangspunkt for fine turer. Hilsen styret i Styri og omegn vel i samrbeid med Eidsvoll O-lag Bildene fra rasteplassen i Bokkedalen er tatt i forbindelse med kaffeposten til Eidsvoll O-lags turorientering 2004 Bildene er fra familiedagen i Bokkedalen sist vinter samt to av o-lagets tur-o-poster 2005

2 Bli med på Eidsvoll O-lags turorientering: Turorientering er trim for voksne og "skattejakt" for barn, akkurat når det passer deg.... Eidsvoll orienteringslag legger hvert år ut turorienteringsposter på forskjellige områder i Eidsvoll. Noen av årets poster er plassert i Styrimarka, andre poster finner du på Benkemyra, Staviåsen og andre områder i kommunen vår. Til sammen settes det ut 100 poster, hvorav (avhengig av alder) må besøkes for å få gullmerke av postene er svært enkle og passer ekstra godt for småbarnsfamilier og andre som ikke beveger seg så lett i terrenget. Andre poster krever at du beveger deg lenger inn i terrenget for å finne... Deltagelsen i EOL s tur-orientering fordoblet seg etter "moderniseringen" i 2003 og fram til var med siste året...det høyeste antallet på 35 år med turorientering i Eidsvoll. Åpningsdagen 7.mai i år ga ytterligere deltagerøkning i forhold til i fjor, og vi ble utsolgt på tur-o-poser. Det arrangeres derfor en ekstra åpningsdag onsdag 31.mai kl fra parken ved Eidsvollsbygningen. Søndag 25.juni setter vi ut de såkalte "kaffepostene" - 5 lette ekstraposter i terrenget nord for Bokkedalen. Dette skjer i samarbeid med Bokkedalsgjengen - som vil være på rasteplassen i Bokkedsalen kl denne søndagen. Det er selvsagt anledning for ikke turorienterere å ta denne turen. Turorienteringsposer får du blant annet kjøpt hos G-Sport og Halvorsen Libris i Sundet - eller du kan kjøpe det ved Eidsvollsbygningen 31.mai eller i Bokkedalen 25.juni. Kontaktperson EOL Tur-O: Olav Engen


Laste ned ppt "Til dere som bor i nærheten av Styrimarka Kartet på innsiden av folderen er en gave til dere fra Styri Vel - som har bekostet utgivelsen av kartet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google