Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

«LYSE IDEER» Maske med refleks og lysdioder

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "«LYSE IDEER» Maske med refleks og lysdioder"— Utskrift av presentasjonen:

1 «LYSE IDEER» Maske med refleks og lysdioder
Av Birthe D.N

2 Inspirasjon og bakgrunn for valg
Jeg arbeider på en ungdomsskole der vi ofte har ulike forestillinger. I denne sammenheng hadde jeg lyst til å jobbe med å lage en maske med en litt annerledes funksjon og dekor. Mitt refleksprodukt skal bli en maske som kan brukes på en teaterscene, både for å bli mer synlig (refleks og lysdioder) og fordi den kan gi ungdommer et positivt forhold til refleks. Jeg har tatt utgangspunkt i en ødelagt halvmaske i papp og har latt meg inspirere av musikalen ”Grimm og Gru/Rockeulven” som vi trolig kommer til å sette opp på skolen

3 Inspirasjon

4 Materialer Mitt utgangspunkt for refleksmasken var en ødelagt papirmaske. Materialer jeg har brukt er en kombinasjon av en refleksvest, papirmaske,skinn og tekstilrester. Refleksen skulle fungere som et dekorelement, ville gi synlighet på scenen.

5 Skisser og utprøvinger
Jeg eksperimenterte en del med formen på masken, men valgte tilslutt å bruke rette kanter og diagonaler for å få et dramatisk og skummelt uttrykk .

6 Elektronikk Jeg har sydd med strømførende sytråd på bomullsstoff. Motstand, lysdioder og batteriholder er sydd fast og trådendene er limt.

7 Utprøvinger og arbeidsprosess med refleksmasken

8

9 Beskrivelse av arbeidsprosessen og ferdig produkt
Arbeidet startet med en del utprøvinger både med skisser og med de ulike materialene. Jeg ville at masken skulle få et skummelt , maskulint og spennende uttrykk. Refleksen og lysdiodene skulle være dekor samtidig som den gav ekstra oppmerksomhet rundt øynene for å forsterke de og gjøre masken mer synlig. Fargene sort, rødt og refleksgrå gir sterke kontraster og samtidig et ”rocka” uttrykk. For å bryte med de glatte diagonale linjene med refleksen rufset jeg opp fjær til øyenbryn. Jeg har også brukt noe stoff med glitter for å variere tekstene. Jeg laget hansker med refleksklør og refleksdetaljer som en start på tilbehør til kostymet.


Laste ned ppt "«LYSE IDEER» Maske med refleks og lysdioder"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google