Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvert år arrangeres 20 000 bryllup i Norge.. «Vi har en liste hos Christinania glassmagasin og hele ønskelista på wordpress-bloggen vår. Så gir folk bare.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvert år arrangeres 20 000 bryllup i Norge.. «Vi har en liste hos Christinania glassmagasin og hele ønskelista på wordpress-bloggen vår. Så gir folk bare."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hvert år arrangeres 20 000 bryllup i Norge.

2 «Vi har en liste hos Christinania glassmagasin og hele ønskelista på wordpress-bloggen vår. Så gir folk bare beskjed når noe er kjøpt, og vi stryker det av lista» -Tekola-

3 « Vi la ut lister på glassmagasinet og jernia, og ga muntlige beskjeder om det til alle som lurte. Sørget også for at foreldrene våre gjorde det samme. Da sørget også butikken for at gavene som ble kjøpt, ble strøket av lista. Veldig praktisk, gjorde at vi bare måtte bytte 1/4 av gavene.» - Mahareth -

4 Vi skal tilby en ønskeliste til ditt bryllup som er brukervennlig for alle parter. Brudeparet skal få ønske seg hva de vil fra flere butikker. Gjestene skal enkelt kunne kommunisere med hverandre om hva de har kjøpt.

5 9 av 10 vil bruke en elektronisk ønskeliste til bryllupet. Hvorav 97 % vil ha tilgang til lista på mobilen


Laste ned ppt "Hvert år arrangeres 20 000 bryllup i Norge.. «Vi har en liste hos Christinania glassmagasin og hele ønskelista på wordpress-bloggen vår. Så gir folk bare."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google