Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nye nettsteder for orienteringskretser Nye nettsteder for o-kretser.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nye nettsteder for orienteringskretser Nye nettsteder for o-kretser."— Utskrift av presentasjonen:

1 Nye nettsteder for orienteringskretser Nye nettsteder for o-kretser.

2 Hvilken jobb skal nettstedet gjøre? •Være kretsenes offisielle informasjonskanal •Bidra til økt trafikk på orientering.no ved samkjøring av sentral informasjon fra forbundet i kretsens nettsted

3 Uttrykksform •Forbundets nye uttryksform i design à 2006 blir gjenbrukt. •Skaper identitet og tilhørighet mot forbundet

4 Dagens nettsted

5 Morgendagens nettsted Skisse: Det presiseres at dette er kun en skisse på oppsett og ikke et endelig bilde av hvordan kretsens side vil se ut. Dette er et screenshot av en bildefil og vil dermed ikke være 100% nøyaktig.

6 Løsningsforslag ”Innholdsboks Topp” Kretsens egen. Kretsen legger selv på logo på et av NOFs toppbilder. Kretsen kan selv endre bilde. Skisse: Det presiseres at dette er kun en skisse på oppsett og ikke et endelig bilde av hvordan kretsens side vil se ut. Dette er et screenshot av en bildefil og vil dermed ikke være 100% nøyaktig.

7 Løsningsforslag Forbundsmeny NOF styrer denne på kretssidene Skisse: Det presiseres at dette er kun en skisse på oppsett og ikke et endelig bilde av hvordan kretsens side vil se ut. Dette er et screenshot av en bildefil og vil dermed ikke være 100% nøyaktig.

8 Løsningsforslag Bedre kretsmeny 3 nivåer, legges opp av kretsen selv. Ekspanderende Sponsor Kretsen legger selv inn JPG eller GIF med link til sine sponsorer Kontaktinfo Kretsen legger selv inn kontaktinformasjon i bunnlinjen. Skisse: Det presiseres at dette er kun en skisse på oppsett og ikke et endelig bilde av hvordan kretsens side vil se ut. Dette er et screenshot av en bildefil og vil dermed ikke være 100% nøyaktig.

9 Løsningsforslag Innholdboks Kretsen legger selv inn innhold (tekst/bilde) i innholdsbokser på nettstedet. Høyden er maks 330 piksler Søk Søk i innhold (nyheter/sider) som er publisert på kretsens nettsted Innholdsboks Innhold som NOF legger inn Innholdsboks Dersom kretsen ønsker mer innhold under NOFs innholdsboks bestilles dette ekstra fra N3sport. Skisse: Det presiseres at dette er kun en skisse på oppsett og ikke et endelig bilde av hvordan kretsens side vil se ut. Dette er et screenshot av en bildefil og vil dermed ikke være 100% nøyaktig.

10 Løsningsforslag Forbundsnyheter Nyheter fra forsiden orientering.no Innholdsboks reservert NOF Skisse: Det presiseres at dette er kun en skisse på oppsett og ikke et endelig bilde av hvordan kretsens side vil se ut. Dette er et screenshot av en bildefil og vil dermed ikke være 100% nøyaktig.

11 Redsys vs. N3admin •Redsysnettsteder vil bli terminert 14. mai 2007 •Publisering av nyheter i Redsys erstattes av N3admin. •N3admin er et rent CMS-verktøy. •Det er ikke støtte for FTP-tilgang og Frontpage-tilgang i N3admin

12 Bestillingsfrist •Frist for å benytte hovedtilbudet for utrulling av nytt kretsnettsted er satt til mandag 11. desember. •Bestillingen til N3sport administreres av forbundskontoret


Laste ned ppt "Nye nettsteder for orienteringskretser Nye nettsteder for o-kretser."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google