Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

for psykisk helse 2017 tirsdag 10. oktober

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "for psykisk helse 2017 tirsdag 10. oktober"— Utskrift av presentasjonen:

1 for psykisk helse 2017 tirsdag 10. oktober
Verdensdagen for psykisk helse 2017 tirsdag 10. oktober

2 Årets tema

3 Uke 41(9.-13.oktober) Temauke for alle klasser
Alle fag bortsett fra matematikk og engelsk, tirsdag til og med fredag. Mandag vanlig dag Arbeidsgruppen vil lage ferdig forslag til temaer, oppgaver, filmer, refleksjonsoppgaver og aktiviteter med bakgrunn i mål fra KL til hele markeringen. Markering felles på fredag ?

4 Foreldremøte / ½ planleggingsdag /temamøte
Torsdag 12.oktober kl foredrag med Mia Börjesson

5 Med årets tema «Noe å glede seg over» oppfordrer vi folk til å finne de små og store tingene rundt seg som gir glede for deg selv og andre. Det kan gi bedre psykisk helse i hverdagen. 

6 Gode levevaner Vi kan alle få en bedre hverdagshelse med små grep.
Gode levevaner gir bedre psykisk helse. Når forskere snakker om hva som gir god psykisk helse trekker de frem noen grunnpilarer: - Et balansert kosthold - Nok søvn - Være i aktivitet - Oppleve mestring - Gode relasjoner.

7 Du kan trene din og andres psykiske helse Alle har en psykisk helse
Du kan trene din og andres psykiske helse Alle har en psykisk helse. Det er mulig og nødvendig å trene den opp. Ved å være bevisst på hva som påvirker din psykiske helse kan du jobbe med deg selv og andre for å bli sterkere psykisk. Du kan rett og slett komme i bedre psykisk form. Da kan du bygge opp «et lager» som vil gjøre deg bedre rustet til å møte utfordringer. Du kan også hjelpe andre til å få en sterkere selvfølelse. Gi ros, smil eller tilbring tid med en person som trenger det. Det vil folk sette pris på og det kan gjøre en forskjell for mange.

8 Mål for årets kampanje Gjennom arrangementene skal vi:
• Øke kunnskapen om psykisk helse og hva som gir gode levevaner • Spre informasjon om at å kunne glede seg over noe gir bedre psykisk helse • Oppfordre folk til å skape en meningsfull hverdag for seg selv og andre


Laste ned ppt "for psykisk helse 2017 tirsdag 10. oktober"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google