Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

PRODUKTLANSERINGER OG NYHETER PUBLISERT SISTE 3 ÅR.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "PRODUKTLANSERINGER OG NYHETER PUBLISERT SISTE 3 ÅR."— Utskrift av presentasjonen:

1 PRODUKTLANSERINGER OG NYHETER PUBLISERT SISTE 3 ÅR

2 Bøhler X - PRESS, 2011 Set-up tider representerer 1 av de høyeste kostnadsfaktorer tilknyttet selve produksjonen av bølgepappesker. Større og mer krevende verktøy betyr enda mer tid til klargjøring og tapt produksjonstid. Målet er at man skal bruke et minimum av tid på opplapping for å spare kostnader. Bøhler X - PRESS hjelper til å redusere denne tidsbruken. Oppbyggingen av stålet betyr i stor grad at stålet justerer seg selv under press slik at mindre opplapping er nødvendig. Tester i Europa har vist en reduksjon av denne prosessen med opptil 80%.

3 Polytop Mx - syntetisk utstøtermateriale, 2011 Rask produksjonshastighet med lavere press og mindre vedlikehold! Som et resultat av sine unike toleranser og levetid er dette materialet blitt en standard for den nye generasjon av utstøtermateriale både til flat og rundstans. Mindre press betyr redusert slitasje på kniver og verktøy forøvrig. Verktøyet "står" lengre. Mindre støv og englehår, renere kutt og færre punkter er andre sentrale tilbakemeldinger. For mer informasjon se vår hjemmeside.

4 Trim Saver System, 2011 Systemet er ment til rotasjonsformer med hensikt å redusere avfall. Den innovative oppbygningen av systemet betyr kraftfull renere stripping av rett rems i tillegg til at denne kan reduseres til et minimum - kostnadsbesparende i begge ender.

5 Nye trimbreakere, 2012 Trimbreakere har som oppgave å skille side og bakrems. Dette er ofte et kritisk område som kan by på utfordringer i forhold til design og layout. Vi har produsert vår egen "breaker" med dobbel funksjon. Pga. sin utforming skiller den fysisk avfallet fra hverandre i plukkeprosessen. Den ligger direkte ned mot tverrstang og hindrer at rems legger seg over denne. Direkte kontakt med tverrstang betyr også en mer stabil under plate, en avgjørende faktor i enkelte tilfeller.

6 Speedi - Tear, 2012 - Bedre perf og riv linjer. - Enestående brettelinjer. - Mindre strekk og brudd i papiret. - Penere sluttprodukt.

7 Pressplater overform, 2012 Ark som skal stanses bør være optimale mht. fuktighet og planhet. Dette er en tilstand som sjelden er stabil. Ulike layouts gir også forskjellig press i underform under plukking. I mange tilfeller vil underform bue seg under det ekstreme presset som oppstår, og avfall vil kunne bli hengende igjen. Vi har laget en pressplate i overform som kontrollerer denne prosessen. Platen vil fordele seg jevnt over hele arket som også reduserer presset. Arket vil under plukking være plan og sikrer et riktig forhold mellom under og over verktøy.

8 Hjørnebeskyttere, 2013 Hjørnene på stanseverktøy er et område som er gjenstand for slitasje gjennom håndtering. Hjørnebeskyttere i både stans og plukkeform vil forhindre deformasjon av kryssfineren. Disse vil settes på med 2 ulike fargekoder, blå og rød. Verktøy levert med blå hjørnebeskyttere indikerer at det skal påsettes kanallinjer på denne.

9 Nicksymbols, 2013 Stanseoperatører er avhengig av å vite hvor de ulike punktene på verktøy er plassert og også med hvilke bredder. Som informasjon til operatørene graverer vi nå inn denne informasjonen direkte på kryssfineren, enklere å forholde seg til i utgangspunktet og for fremtiden.


Laste ned ppt "PRODUKTLANSERINGER OG NYHETER PUBLISERT SISTE 3 ÅR."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google