Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India Det er ca 30 barn som bor på barnehjemmet. Disse barna hadde ellers bodd på gata eller i små skur.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India Det er ca 30 barn som bor på barnehjemmet. Disse barna hadde ellers bodd på gata eller i små skur."— Utskrift av presentasjonen:

1 Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India Det er ca 30 barn som bor på barnehjemmet. Disse barna hadde ellers bodd på gata eller i små skur. Mange hadde levd av å plukke søppel,for det får de litt penger for.

2 Vi reiste med «luksusflyet» hvor vi fikk mat og så film på egen skjerm. Det var jammen bra for det var en lang reise. Først fløy vi til Amsterdam, så til Dubai og så til Calicut. Reisen tok 28 timer hver vei.

3 Her er barnehjemmet. Se den fine velkomstplakaten de hadde laget til vi kom på besøk.

4 Jeg fikk mange venner med en gang. Mahandran ble den beste vennen min på barnehjemmet.

5 Her kan dere se hva barna gjør hver dag. De må stå opp klokken 5 hver morgen. De ber i 45 minutt og gjør lekser i en time før de går på skolen kl 9.20. Om kvelden legger de seg kl 22.00

6 Cricket var veldig populært og kjekt å lære.

7 Nå begynner jeg å få det til. De var flinke å lære meg.

8 En blir veldig skitten på føttene når en spiller cricket barbeint. Der er veldig mye rødt støv over alt så før vi skal spise må alle vaske føttene sine først.

9 Til og med jeg må vaske beina mine…

10 De spiser aldri med kniv og gaffel, men bruker fingrene……. og ris spiser de til alle måltider…

11 På nyttårsaften fikk de noe ekstra godt…

12 Har dere prøvd å spise ris og saus med hendene? Det er ganske vanskelig.

13 Etter å ha spist skyller de tallerkenen og koppen sin i springen utenfor huset.

14 Her vasket de klær. De hadde ikke vaskemaskin. De vasket sine egne klær med å skrubbe dem mot steinen.

15 Her er et av soverommene til jentene. De sover flere i samme seng og sengen har ikke madrass. De sover rett på plankene. Det er ganske hardt.

16 Vi sov og på barnehjemmet noen netter. Ganske så annerledes enn hjemme.

17 Merethe, mammaen til en i klassen min hadde ordnet med masse fotballutstyr som vi hadde med oss til alle guttene. Guttene ble kjempeglade!

18 Her er kompisene mine i BOING t-skjorter fra Norge.

19 De største barna har kommet hjem fra skolen. De må bruke skoleuniform på skolen.

20 Her skal alle jentene på shopping. Vi hadde med en pengegave fra en barnehage i Stavanger som skulle brukes til at alle jentene skulle få velge seg et nytt antrekk.

21 Det er nyttårsaften og vi skal feire med en gave fra mamma sin barnehage. Vi skal på sirkus. Se hvor fint de står. Alle guttene på en rekke og jentene på en annen rekke.

22 Her er vi på sirkus. Ingen av barna hadde vært på sirkus før.

23 Her er klovnen på sirkuset.

24 Etter sirkuset gikk vi på stranden. I Calicut ferier alle nyttårsaften med å gå på stranden. Vi så ingen nyttårsraketter dette året og det savnet jeg.

25 Vi skulle kose oss med is, og det var mange som bare stilte seg opp og kikket på oss. Tror ikke de var vant med å se noen med så lyst hår og hud..

26 På barnehjemmet trengs det alltid penger til noe. Nå har de et prosjekt hvor de skal lage bad til jentene. Det hadde vært kjekt om vi kunne vært med og støttet dette.


Laste ned ppt "Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India Det er ca 30 barn som bor på barnehjemmet. Disse barna hadde ellers bodd på gata eller i små skur."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google