Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Gjør om fra direkte til indirekte tale. Hun sier … Kapittel 1 oppgave f.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Gjør om fra direkte til indirekte tale. Hun sier … Kapittel 1 oppgave f."— Utskrift av presentasjonen:

1 Gjør om fra direkte til indirekte tale. Hun sier … Kapittel 1 oppgave f.

2 f. Gjør om fra direkte til indirekte tale. Hun sier … f. Gjør om fra direkte til indirekte tale. Hun sier … 1. Jeg ønsker virkelig å lære mer norsk. 2. Dere kan ikke komme på SFO i vinterferien. 3. Du må alltid ta med deg matpakke på skolen. 4. De kan dessverre ikke komme i kveld. 5. Det er ofte mye kø om morgenen. 1. Hun sier at hun virkelig ønsker å lære mer norsk. 2. Hun sier at vi ikke kan komme på SFO i vinterferien. 3. Hun sier at jeg alltid må ta med meg matpakke på skolen. 4. Hun sier at de dessverre ikke kan komme i kveld. 5. Hun sier at det ofte er mye kø om morgenen.

3 f. Gjør om fra direkte til indirekte tale. Hun sier … f. Gjør om fra direkte til indirekte tale. Hun sier … 6. Han vil heldigvis klare seg bra. 7. Dere må alltid gjøre leksene. 8. Dere kan ikke leke inne. 9. Skolen holdes ikke åpen i dag på grunn av kulde. 10. Vi vil ikke jobbe. 6. Hun sier at han heldigvis vil klare seg bra. 7. Hun sier at vi alltid må gjøre leksene. 8. Hun sier at vi ikke kan leke inne. 9. Hun sier at skolen ikke holdes åpen i dag på grunn av kulde. 10. Hun sier at de ikke vil jobbe.

4 f. Gjør om fra direkte til indirekte tale. Hun sier … f. Gjør om fra direkte til indirekte tale. Hun sier … 11. Det er ikke helg ennå. 12. Du må ikke tro på alt du leser. 13. Du må ikke ta med deg bøkene mine. 14. Jeg vil ikke ta med meg bøkene mine. 15. Vi skal ikke investere pengene våre. 11. Hun sier at det ikke er helg ennå. 12. Hun sier at jeg ikke må tro på alt jeg leser. 13. Hun sier at jeg ikke må ta med meg bøkene hennes. 14. Hun sier at hun ikke vil ta med seg bøkene sine. 15. Hun sier at de ikke skal investere pengene sine.


Laste ned ppt "Gjør om fra direkte til indirekte tale. Hun sier … Kapittel 1 oppgave f."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google