Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Eiklisangen 1. Det ligger en skole ved Kvernbergsundbro, den er så fin, ja det kan du tro. Vær glad og aktiv er vår parole, og navnet det er Eikli skole.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Eiklisangen 1. Det ligger en skole ved Kvernbergsundbro, den er så fin, ja det kan du tro. Vær glad og aktiv er vår parole, og navnet det er Eikli skole."— Utskrift av presentasjonen:

1 Eiklisangen 1. Det ligger en skole ved Kvernbergsundbro, den er så fin, ja det kan du tro. Vær glad og aktiv er vår parole, og navnet det er Eikli skole. På denne skolen trives vi her kan vi gange 8 med 9. Du og jeg er snill og grei og ingen mobber deg, NEI.

2 Eiklisangen Refreng: Eikli skole er så bra, her er alle glad’. Godt humør har stort og smått, derfor trives vi så godt.

3 Eiklisangen 2. Vi løper og leker og går på ski, i sklia vår er det kjempegli Og arbeidsplaner det er gøy, vi jobber uten sukkertøy. Vi lærer med alle våre sanser Ja, vi hopper, spretter, leker og vi danser. Når vi jobber kan det bli litt støy, men du kan tro at det er gøy.

4 Eiklisangen Refreng: Eikli skole er så bra, her er alle glad’. Godt humør har stort og smått, derfor trives vi så godt.

5 Eiklisangen 3. Vi på første trinn er glad for faddere i sjette er bra. Vi leker sammen hele da’n og synger litt om Jan Bavian. Elevrådet vårt det jobber på der er vi sammen både store og små. Vi vil at alle og enhver skal trives godt på skolen her.

6 Eiklisangen Refreng: Eikli skole er så bra, her er alle glad’. Godt humør har stort og smått, derfor trives vi så godt.

7 Eiklisangen 4. Lese og skrive og regne er bra, men no’n turer vil vi også ha. Gapahuken den er flott, og pølser på grill det er godt. Og vi som er på SFO, vi har det fint, ja, det kan du tro. Vi startet opp i -89 med turer leik og harmoni.

8 Eiklisangen Refreng: Eikli skole er så bra, her er alle glad’. Godt humør har stort og smått, derfor trives vi så godt.

9 Eiklisangen 5.Hipp hurra for skolen vår Tenk at du er hundre år. Så lenge vi på skolen går vil vi synge skolesangen vår.

10 Eiklisangen Refreng: Eikli skole er så bra, her er alle glad’. Godt humør har stort og smått, derfor trives vi…….. derfor trives vi så godt!


Laste ned ppt "Eiklisangen 1. Det ligger en skole ved Kvernbergsundbro, den er så fin, ja det kan du tro. Vær glad og aktiv er vår parole, og navnet det er Eikli skole."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google