Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lag leddsetninger med som Kapittel 3 oppgave f. f. Lag leddsetninger med som. f. Lag leddsetninger med som. 1. Hun hjelper meg ofte. Jeg har en lærer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lag leddsetninger med som Kapittel 3 oppgave f. f. Lag leddsetninger med som. f. Lag leddsetninger med som. 1. Hun hjelper meg ofte. Jeg har en lærer."— Utskrift av presentasjonen:

1 Lag leddsetninger med som Kapittel 3 oppgave f

2 f. Lag leddsetninger med som. f. Lag leddsetninger med som. 1. Hun hjelper meg ofte. Jeg har en lærer … 2. Han sier nesten alltid det samme. De har en far … 3. Presten tar ikke imot alle i kirken. Vi kjenner en prest … 4. De er nok asylsøkere. Det venter noen personer ved kirken … 5. Datteren skriker dessverre alltid så mye. De har en datter … 1. som ofte hjelper meg. 2. som nesten alltid sier det samme 3. som ikke tar imot alle i kirken. 4. som nok er asylsøkere. 5. som dessverre alltid skriker så mye.

3 f. Lag leddsetninger med som. f. Lag leddsetninger med som. 6. Han besøker henne sjelden. Han har en mor … 7. Hun vil også komme i bursdagen. Jenta har ei venninne … 8. Vennene våre vil gjerne være med. Vi har noen venner … 9. Kurset har fremdeles ledige plasser. Det er noen plasser på kurset … 10. Han møter neppe til oppstarten. Jeg kjenner en student … 6. som han sjelden besøker. 7. som også vil komme i bursdagen. 8. som gjerne vil være med. 9. som fortsatt er ledige. 10. som neppe møter til oppstarten.


Laste ned ppt "Lag leddsetninger med som Kapittel 3 oppgave f. f. Lag leddsetninger med som. f. Lag leddsetninger med som. 1. Hun hjelper meg ofte. Jeg har en lærer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google