Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Arne Svingen Født 10.07.1967. ARNE SVINGEN Han ble født i Oslo. På barneskolen spilte han fotball hver dag, og på ungdomsskolen begynte han å spille i.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Arne Svingen Født 10.07.1967. ARNE SVINGEN Han ble født i Oslo. På barneskolen spilte han fotball hver dag, og på ungdomsskolen begynte han å spille i."— Utskrift av presentasjonen:

1 Arne Svingen Født 10.07.1967

2 ARNE SVINGEN Han ble født i Oslo. På barneskolen spilte han fotball hver dag, og på ungdomsskolen begynte han å spille i band. Han var i en gjeng med kamerater som kalte seg Pøbelkomiteen. Favorittmaten hans var pannekaker! På skolen likte jeg godt å skrive fortelling, særlig når jeg fikk bruke fantasien min til å fortelle historier. Han begynte på sin første bok da jeg var cirka ti år. Den ble veldig kort – og veldig dårlig. Men det var god trening.

3 Dette er noen av bøkene som Arne Svingen skrevet: De tøffeste gutta. Tause skrik. Bendik og monsteret. Marg og bein grøsserserien. Hubert bøkene, som vi skal lese og bli kjent med.

4 Hubertbøken e Arne Svingen har skrevet bøkene om Hubert. Flere av bøkene er oversatt til tysk, italiensk, svensk, ungarsk og dansk. Hubert-bøkene finnes som lydbøker, lest av forfatteren. Bøkene har også blitt filmatisert. Det er til nå laget 26 animasjonsfilmer om Hubert. TV-serien er også solgt til Sverige, Danmark og Finland.

5 FLEKKEN Flekken er den første boka Arne Svingen skrev om Hubert.

6 Animasjonsfilm om HubertHubert

7 Bendik og monsteret Bøkene handler om Bendik som en dag oppdager et monster under sengen sin. Målet for monstre under sengen er at barn skal tisse på seg av skrekk. Problemet er at monsteret ikke liker å skremme folk. Han blir nesten litt redd selv. Han kan ikke komme hjem uten å ha skremt noen.


Laste ned ppt "Arne Svingen Født 10.07.1967. ARNE SVINGEN Han ble født i Oslo. På barneskolen spilte han fotball hver dag, og på ungdomsskolen begynte han å spille i."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google