Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Derya Aricigil.  En serie av…blabklaba  Oversatt bok  Sjanger:  2008.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Derya Aricigil.  En serie av…blabklaba  Oversatt bok  Sjanger:  2008."— Utskrift av presentasjonen:

1 Derya Aricigil

2

3  En serie av…blabklaba  Oversatt bok  Sjanger:  2008

4  New York Tidens bestselgere bøker

5  Nick McIver (Nicholas McIver): modig gutt 12 år. Gult krøllete hår.  Kate:  Gunner:  Hawke:  Stiles:  Kaptein von krieg:  Personbeskrivelsene kommer senere i boka. Når man leser på starten og vet at det er en som heter Jip, trodde jeg først at det var en gutt, men så beskrev forfatteren at det var en hund. Mot slutten beskrivde han at Jip var en svart stor hund. Så beskrivelsene kommer uregelmessig i boka.

6  Boka begynner hos dere hjem, fyrtårn i Greybeard Island (England) et øy tilhørt til England. 1939. Rett på den tiden der andre verdenskrig starter.  Nick og Kate finner en kyst ved stranda en dag. Og gjemmer kysten.  Den samme kvelden treffer dem en rar fremmed mann hos Gunner. Gunner har en slags et sted der man kan sitte og drikke kafe og sitte sina ved peisen, osv. William Blood.

7 - Parallelhandlinger - Mye vanskelige ord, voksent ut - Situasjoner skrivet i mange sider - Godt miljøskildring akkurat i 1805 og 1939. båt og sted. - Kanskje ikke så mye tanker og følelser, men det som skjer. Jeg klarer ikke å se for meg om at forfatteren skriver mye om tanker. Han ses ut som om å skrive mest om miljø og det som skjer. Jeg er sikker på at han har blitt inspirert av dette her.

8  For voksen, blabla  Drammensbiblioteket  Boka ser ut litt voksent ut veldig, men ofte barnslig.  Forfatteren skrev boka for (noen personer) og det kan også være liksom…..

9


Laste ned ppt "Derya Aricigil.  En serie av…blabklaba  Oversatt bok  Sjanger:  2008."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google