Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Svein og Rotta og det store gavekaoset. Presentasjon Boken Svein og Rotta og det store Gavekaoset var skrevet av Marit Nicolyasen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Svein og Rotta og det store gavekaoset. Presentasjon Boken Svein og Rotta og det store Gavekaoset var skrevet av Marit Nicolyasen."— Utskrift av presentasjonen:

1 Svein og Rotta og det store gavekaoset

2 Presentasjon Boken Svein og Rotta og det store Gavekaoset var skrevet av Marit Nicolyasen

3 Boken kom i 2003 på Aschehoug og er illustrert av Per Dybvig.

4 Andre Bøker Forfatteren har skrevet andre bøker og dette er den åttende boka om Svein og Rotta. Flere av de andre bøkene har kommet ut som lydbøker.

5 Handlingsreferat I boken Svein og Rotta og Gavekaoset gikk Svein til en butikk fordi han skulle kjøpe noe til mammaen hans og han tok med rotten hans. Det blir helt kaos etter rotten forsvunnet etter en stund men han kom tilbake og Svein fikser bursdagpresangen til mamma.

6 Noe jeg likte spesielt godt. Jeg likte spesielt godt når Svein måtte ta med rotten til butikken også var rotten borte og han måtte finne rotten i en butikk. Han visste ikke hva han skulle gi til mammaen så gidde han bare en bh.

7 Jeg Anbefaler Jeg anbefaler at folk må lese denne boken fordi jeg synes det er veldig kjekt og løyen.


Laste ned ppt "Svein og Rotta og det store gavekaoset. Presentasjon Boken Svein og Rotta og det store Gavekaoset var skrevet av Marit Nicolyasen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google